Life

Cu ce bărbat își petrece Deea Maxer Paștele. Dinu Maxer i-a dat voie să ia și copiii cu ea

Cu cine sărbătorește Deea Maxer anul acesta Paștele. Fostul soț, Dinu, i-a lăsat și cei doi copii în grijă zilele astea.
16.04.2023 | 14:31
Cu ce barbat isi petrece Deea Maxer Pastele Dinu Maxer ia dat voie sa ia si copiii cu ea
Cu cine sărbătorește Deea Maxer anul acesta Paștele. Fostul soț, Dinu, i-a lăsat și cei doi copii în grijă zilele astea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce bărbat își petrece frumoasa cântăreață sărbătorile pascale. Fostul partener de viață i-a dat voie să ia și copiii cu ea. E pentru prima oară după 18 ani de relație când celebrează Învierea departe unul de celălalt.

Cu cine sărbătorește Deea Maxer anul acesta Paștele. Fostul soț, Dinu, i-a lăsat și cei doi copii în grijă zilele astea

Foarte multă lume se întreabă cu cine sărbătorește Deea Maxer anul acesta Paștele, mai ales că au apărut zvonuri potrivit cărora și-ar fi refăcut viața amoroasă. Fostul soț, Dinu, a făcut lumină în această situație.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist a mărturisit că i-a lăsat în grija brunetei pe cei doi copii zilele astea, după ce săptămâna trecută cei mici au fost alături de el. Vedeta și micuții au sărbătorit Paștele Catolic împreună, de această dată fiind cu mama lor.

Renumita dansatoare a plecat din oraș, în apropiere de Corbeanca, pentru a fi aproape de rudele sale. Mai exact, Deea Maxer petrece cu fratele său Învierea Domnului, tânăra fiind separată pentru prima dată de fostul soț.

ADVERTISEMENT

„Sunt fără copii, ei au făcut Paștele cu mine, cel Catolic, acum o săptămână, la mama. Mi s-a părut firesc să-i las copiii Deei, să petreacă cu ea. S-au dus la fratele ei, lângă Corbeanca.

E prima oară când sunt fără copii. Dar nu mi-e greu, dimpotrivă, acum sunt în perioada de acceptare”, a declarat Dinu Maxer pentru cancan.ro. Cântărețul a dezvăluit și care sunt planurile sale.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer, primul Paște fără soție și copii

Dinu Maxer petrece primul Paște fără cea care i-a fost soție foarte mulți ani și fără cei doi copii. Cu toate acestea vedeta susține că nu va sta singur pentru că nu-i place acest lucru, ci împreună cu familia sa și cu prietenii.

Mai mult decât atât, artistul a mers după o perioadă foarte lungă la Înviere, de unde a luat lumină. Pe rețelele de socializare compozitorul nu a distribuit nicio imagine, în timp ce fosta parteneră de viață le-a arătat fanilor o filmare cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

Maysa, micuța venită pe lume în luna octombrie a anului 2019, le-a urat urmăritorilor de pe Instagram Paște fericit. Copila lui Dinu și a dansatoarei se joacă în curtea unei case, într-un cort special pentru cei mici.

ADVERTISEMENT