Life

De ce divorțează, de fapt, Deea și Dinu Maxer. Artista i-a spus Elenei Merișoreanu motivul real

Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani petrecuți împreună. Care să fie însă motivul real al separării celor doi? Elena Merișoreanu îl știe.
06.04.2023 | 20:55
De ce divorteaza de fapt Deea si Dinu Maxer Artista ia spus Elenei Merisoreanu motivul real
De ce divorțează, de fapt, Deea și Dinu Maxer. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu și Deea Maxer formau unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. S-au cunoscut pe când ea era doar o adolescentă și iată că au reușit să își întemeieze o familie cu adevărat frumoasă. Totuși, lucrurile aveau să se schimbe ani mai târziu.

Motivul real al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

După aproape două decenii petrecute împreună, Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează. De aici a urmat un val de reacții. Toți cei care i-au cunoscut nu au au știut ce s-a întâmplat. Mulți spuneau că erau îndrăgostiți, în timp ce alții nu înțelegeau cum s-a produs ruptura dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Nici măcar Gabriela Cristea, care de altfel îi cunoștea personal pe cei doi, nu înțelege ce s-a întâmplat. Pe de altă parte, vedeta spunea, după anunțul cuplului, că cel mai probabil o împăcare nu a mai putut avea loc. În spațiul public au apărut și zvonuri legate de infidelitate.

Ambii parteneri au negat însă acest lucru. Dinu Maxer spre exemplu a fost invitat la o emisiune tv, în cadrul căreia a dezvăluit că nu au existat certuri între cei doi. De asemenea, el a mai adăugat că cei doi vor colabora în continuare din punct de vedere artistic.

ADVERTISEMENT

“Noi ne-am despărțit, dar nu ne-am certat. Din punct de vedere artistic continuăm colaborarea, chiar avem vreo cinci evenimente în viitorul apropiat împreună. (…)”, povestea Dinu Maxer, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Și totuși care este motivul real al divorțului? Elena Merișoreanu s-ar părea că îl știe foarte bine. Într-un interviu acordat pentru impact.ro, cântăreața a dezvăluit că a contactat-o pe Deea Maxer după ce a aflat de despărțire. Asta în condițiile în care artistei îi venea greu să creadă că acest lucru este posibil.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Deea Maxer Elenei Merișoreanu

Vedeta spune că este tristă pentru că cei doi nu mai formează un cuplu. De asemena, ea a mai adăugat că nu și-ar fi imaginat niciodată că relația lor se va termina. Cât despre motiv, Deea Maxer i-ar fi spus vedetei că diferența de vârstă a dus la separarea celor doi.

În ceea ce privește zvonurile potrivit cărora ar fi fost vorba despre probleme financiare, cântăreața spune că aceste lucruri nu le cunoaște. Pe de altă parte, Elena Merișoreanu spune că sunt cazuri mai grave, în care unii oameni aleg să rămână împreună.

ADVERTISEMENT

”Am sunat-o să o întreb: „E adevărat că divorțați, care e motivul?”. Deea mi-a zis așa: „Diferența de vârstă!”. Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact.

Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile.“, a declarat Elena Merișoreanu, pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT