Life

Cu ce probleme se confruntă Andreea Marin în vacanța în SUA: “Citesc și sufăr. Cine m-a pus?”

Cu ce probleme se confruntă Andreea Marin în vacanța în SUA. Vedeta de televiziune suportă cu greu temperaturile ridicate de peste ocean.
23.07.2023 | 18:04
Cu ce probleme se confrunta Andreea Marin in vacanta in SUA Citesc si sufar Cine ma pus
Andreea Marin se află în vacanță în SUA. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin se află în vacanță în California, SUA, acolo unde se confruntă cu probleme. Nici peste ocean nu a scăpat de caniculă, dar încearcă să se adapteze situației.

Andreea Marin, probleme în vacanța în SUA

Vedeta de televiziune a plecat în vacanță peste ocean, iar acum se află în în San Diego, California, acolo unde temperaturile de afară sunt foarte ridicate. Andreea Marin a postat câteva fotografii de la piscină, acolo unde stă pe șezlong pentru a se bronza și relaxa.

ADVERTISEMENT

Deși canicula este deranjantă pentru ea, Andreea Marin nu a renunțat la ideea de a-și lua cu ea ceva de citit. Vedeta se bucură de o carte foarte bună, “Lifespan”, pe care a comandat-o chiar înainte de a pleca în vaanță.

Fosta prezentatoare le recomandă și internauților această carte, de unde pot afla foarte lucruri utile despre viață. Andreea Marin este captivată de ceea ce scrie în paginile volumului, așa că îl va termina destul de repede.

ADVERTISEMENT

“Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?!

Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata- deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea. Am comandat volumul online înainte să plec din țară.(…)

ADVERTISEMENT

Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă atunci când citești: ‘De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem’. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!”, a povestit Andreea Marin pe Facebook.

Cum se menține în formă Andreea Marin

Andreea Marin este foarte atentă atunci când vine vorba despre alimentație și ține o dietă echilibrată. De sărbători, vedeta se delectează du preparatele specifice. După ce acestea se termină, “Zâna Surprizelor” consumă preparate fără prea multe calorii.

ADVERTISEMENT

Dieta pe care o ține fosta prezentatoare se numește NUPO, prescurtarea de la Nutritional Power. Este vorba despre o dietă bogată în nutrienți, vitamine, minerale, proteine și fibre, săracă în calorii.

“(…) Deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat”, a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT