Life

Ce dietă minune ține Andreea Marin la 48 de ani. Vedeta are un meniu zilnic pe care puțini români l-ar mânca

Ce dietă minune ține Andreea Marin la 48 de ani. Aceasta are un meniu zilnic care ar putea părea deloc apetisant pentru mulți.
21.07.2023 | 07:53
Ce dieta minune tine Andreea Marin la 48 de ani Vedeta are un meniu zilnic pe care putini romani lar manca
Ce dietă minune ține Andreea Marin la 48 de ani. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ce dietă minune ține Andreea Marin la 48 de ani. Vedeta are un meniu zilnic pe care nu mulți ar putea să îl consume. Dar ea face totul de dragul frumuseții și mai ales sănătății!

Ce dietă minune ține Andreea Marin la 48 de ani

Andreea Marin ține o dietă scandinavă, iar alimentele pe care le consumă sunt unele pe care nu mulți le-ar accepta la masă. Vedeta ține încă de la începutul anului dieta NUPO (Nutritional Power).

ADVERTISEMENT

Această dietă pe care o urmează Andreea Marin a fost inventată de un medic din Danemarca acum 41 de ani și acum este cea care dă rezultate pentru vedetă.

Cura de slăbire este una săracă în calorii, dar cu multe vitamine, minerale, fibre și proteine.

„În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Powee. (…)

ADVERTISEMENT

E o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat”, a spus acesta, pentru Viva.

Ce meniu zilnic are Andreea Marin, de fapt

Mâncarea pe care o consumă vedeta este în plicuri, iar acestea se transformă direct în feluri de mâncare sau supe. Andreea Marin consumă șase astfel de plicuri zi de zi, ca să nu depășească numărul de calorii necesare.

ADVERTISEMENT

Vedeta mănâncă risotto, chili, dar fără carne, diverse supe care pot să aibă și carne în ele. De asemenea, prezentatoarea TV mai consumă shake-uri și dulciuri fără zahăr.

„Conține mâncăruri solide (de exemplu, coucous, risotto, chili fără carne), supe variate care pot conține și carne, dar și numai vegetale, o mulțime de shake-uri gustoase din plante și fructe aromate, dar și dulciuri fără zahăr, cu un îndulcitor pe bază de porumb.

ADVERTISEMENT

Nu am renunțat sută la sută la nimic, dar am redus zahărul la minimum și carnea înseamnă cam 20 la sută din ceea ce consum”, a mai spus vedeta pentru sursa.

ADVERTISEMENT