Life

Cu ce se ocupă acum Răzvan Botezatu. Din ce a ajuns să facă bani fosta vedetă de la Antena

De când nu mai apare la televizor, Răzvan Botezatu a găsit o nouă modalitate de a face bani. Cu ce se ocupă acum vedeta.
22.06.2023 | 15:28
Cu ce se ocupa acum Razvan Botezatu Din ce a ajuns sa faca bani fosta vedeta de la Antena
Din ce face bani Răzvan Botezatu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu s-a reprofilat după ce nu a mai apărut la televizor. Fostul prezentator de la Antena Stars a schimbat domeniul și și-a deschis propria afacere în orașul natal, acolo unde s-a întors după participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Din ce face bani Răzvan Botezatu acum

Răzvan Botezatu este una dintre cele mai vesele persoane publice de la noi din țară, în ciuda faptului că a suferit mult de-a lungul vieții, mai ales în copilărie, din cauza orientării sexuale. A cunoscut cu adevărat celebritatea după ce a colaborat cu Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Timp de cinci ani a lucrat în televiziune și chiar a moderat matinalul împreună cu Roxana Marcu, apoi a intrat într-un con de umbră. Anul trecut, Răzvan Botezatu a apărut din nou pe sticlă, când a acceptat provocarea de a participa la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, difuzată de Pro TV.

După ce s-a întors din junglă, s-a mutat în orașul natal, acolo unde și-a deschis propria afacere. Răzvan Botezatu deține acum propriul magazin de haine în Eforie, iar pentru a-l promova nu se dă în lături de la nimic.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Antena Stars publică zilnic filmulețe amuzante în mediul online, în care le arată fanilor săi marfa din magazin și nu numai. Iar cei care văd videoclipurile se amuză copios și îi trimit numeroase mesaje.

„Haideți maică la tricouri, tricouri avem”, „Am adus rochițe! Vă aștept în Eforie Sud!”, „Maicăăăă, avem tricouri”, sunt o parte dintre mesajele transmise de Răzvan Botezatu pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

Ce a spus fosta vedetă Antena Stars despre afacerea sa

Despre decizia de a-și deschide propriul magazin de haine second-hand, Răzvan Botezatu a vorbit într-un interviu acordat exclusiv pentru FANATIK. A recunoscut că o parte din banii necesari deschiderii i-a primit de la fostul iubit.

„Merită să deschizi o afacere de acest gen, dar dacă ai cui să i le dai. Se câștigă bine, este o afacere bună, dar să ai o comunitate, să ai un nume. Dar este și muncă multă, spațiul iar este important, să ai vad bun.

ADVERTISEMENT

Să fie mulți oameni care să treacă pe acolo și să-ți vadă magazinul, să se facă promovare. Afacerea asta acum o duc singur, dar în primă fază m-a ajutat și fostul meu iubit. Plus că, m-am gândit să profit de numele meu, ca afacerea să prindă valul, ca apoi să meargă din inerție.

Mai ales că am posibilitatea de a promova asta gratis. De ce să nu fac ceva acum? Investesc câte puțin din ce câștig acum de acolo, de acolo, în ceva de viitor. A fost un val foarte mare de oameni care au început să mă urmărească după emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. A picat totul la țanc”, ne-a spus Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT