Life

Răzvan Botezatu vrea pe ”sticlă” pentru bani și afacere: ”Câștigi mai mult, expunerea e mai mare”

După ce a trecut printr-o despărțire dificilă, Răzvan Botezatu își face planuri mari de viitor, și, de ce nu, îi surâde ideea unui nou proiect de televiziune.
01.02.2023 | 10:30
Razvan Botezatu vrea pe sticla pentru bani si afacere Castigi mai mult expunerea e mai mare
Răzvan Botezatu, din nou în televiziune. Sursa foto: instagram/ FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV, Răzvan Botezatu a avut parte de un final de an neașteptat, iubitul lui părăsindu-l chiar în ziua de Crăciun. Și nu oricum, ci în urma unui episod care s-a lăsat cu un schimb de replici acide, dar și cu gesturi violente. Dezamăgit, dar cu speranța că viața, totuși, i-a pregătit ceva mai bun, Răzvan și-a deschis o nouă afacere care, crede el, îl va mulțumi material. Pus pe fapte mari, vedeta de la Pro Tv este convins că un nou proiect de televiziune îl va oferi șansa să fie milionar.

Răzvan Botezatu, din nou pe micile ecrane: ”Anul acesta o să dau lovitura”

S-a făcut remarcat în televiziune cu mulți ani în urmă când, din reporter de la Acces Direct, a devenit prezentatorului matinalului de la Antena Stars. Alături de Raluca Dumitru și de Rocsana Marcu au încântat telespectatorii dimineață de dimineață cu starea de bine pe care o transmiteau.

ADVERTISEMENT

Într-o zi, însă, Răzvan Botezatu a fost pus în fața unei decizii dificile și a trebuit să se reprofileze pentru a-și câștiga traiul de zi cu zi. Anii au trecut, iar totul părea pierdut pentru el în domeniul televiziunii. Când se aștepta mai puțin a primit o propunere de nerefuzat, participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Expunerea adusă și sutele de mii de fani l-au pus din nou pe drumul spre celebritate.

Așa se face că, la început de 2023, acesta a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK că are planuri mari pentru a reveni pe micile ecrane. De asemenea, acesta crede că noua afacere pe care și-a deschis-o îl va face milionar.

ADVERTISEMENT

”Mi-a zis Cristina Udrescu că anul acesta o să dau lovitura. Mă pregătesc că o să fie bun și din punct de vedere al afacerii. Anul viitor poate devin și milionar (n.r. râde).

Mi-a mai zis ceva că în octombrie va mai fi un proiect de televiziune. Sunt deschis la proiecte, dar pe o lună-două. Câștigi și mai mult, expunerea este mai mare. Plus că, este greu să crești de la zero”, a declarat, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

Cât de greu este să faci bani dintr-un business cu haine?

Fostul prezentator de la Antena Stars povestește ce înseamnă să deschizi o afacere cu haine second-hand, într-un oraș mic din județul Constanța. Aparent, secretul lui este numele sonor pe care îl are, dar și munca depusă zi de zi pentru a face promovare.

”Merită să deschizi o afacere de acest gen, dar dacă ai cui să i le dai. Se câștigă bine, este o afacere bună, dar să ai o comunitate, să ai un nume. Dar este și muncă multă, spațiul iar este important, să ai vad bun.

ADVERTISEMENT

Să fie mulți oameni care să treacă pe acolo și să-ți vadă magazinul, să se facă promovare. Afacerea asta acum o duc singur, dar în primă fază m-a ajutat și fostul meu iubit”, a mai precizat vedeta de la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Botezatu (@razvanbotezatu)

Din ce a făcut fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici cei 10.000 de euro?

Într-un interviu acordat tot pentru FANATIK, Răzvan Botezatu a dezvăluit că pentru deschiderea afacerii a avut nevoie de 10.000 de euro. Acesta a admis că o parte din venituri i-au fost atenuate de fostul iubit, dar, o mare parte i-a suportat și el. Din ce a reușit strângă suma necesară, descoperim în rândurile următoare.

Plus că, m-am gândit să profit de numele meu, ca afacerea să prindă valul, ca apoi să meargă din inerție. Mai ales că am posibilitatea de a promova asta gratis.

De ce să nu fac ceva acum? Investesc câte puțin din ce câștig acum de acolo, de acolo, în ceva de viitor. A fost un val foarte mare de oameni care au început să mă urmărească după emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. A picat totul la țanc”, a mai spus Răzvan Botezatu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT