Life

Cu ce se ocupă, de fapt, Ramona Prodea, soția lui Jorge. De câte ori a fost căsătorit concurentul de la Survivor România

Ce meserie are partenera lui Jorge de la Survivor România 2023. Ramona Prodea are venituri generoase de pe urma muncii sale.
19.01.2023 | 10:35
Cu ce se ocupa de fapt Ramona Prodea sotia lui Jorge De cate ori a fost casatorit concurentul de la Survivor Romania
Ce meserie are partenera lui Jorge de la Survivor România 2023. Ramona Prodea are venituri generoase de pe urma muncii sale. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă, de fapt, soția artistului pe numele său real George Papagheorghe. De câte ori a fost căsătorit concurentul care face parte din echipa Faimoșilor și care luptă în Republica Dominicană pentru un premiu de 100.000 de euro.

Ce meserie are partenera lui Jorge de la Survivor România 2023. Ramona Prodea are venituri generoase de pe urma muncii sale

Jorge de la Survivor România 2023 are o soție foarte frumoasă și care câștigă bine. Ramona Prodea este a doua parteneră de viață a cântărețului, care în trecut a fost însurat cu Alina Laufer cu care are o fată pe nume Karina.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Faimosul din Republica Dominicană se iubește cu o blondină mai mare cu 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013 și au împreună un băiat, David, în timp ce femeia are o fată adolescentă dintr-o relație anterioară.

Actuala soție a fostului prezentator de la Masked Singer România este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la o companie care produce microprocesoare pentru computere. Firma este a doua cea mai mare în acest domeniu din lume.

ADVERTISEMENT

Poziția pe care o ocupă Ramona Prodea este una foarte bună, motiv pentru care se bucură de o avere considerabilă. Partenera lui Jorge are în subordine 11 țări, printre care se află: Ungaria, Croația, România, Serbia și Bulgaria.

Jorge, aproape 10 ani de mariaj cu Ramona Prodea

Jorge sărbătorește anul acesta 10 ani de mariaj cu Ramona Prodea, frumoasa blondină pe care a cunoscut-o în timpul mariajului cu fosta soție, Alina Laufer. S-au văzut pentru prima oară la o piesă de teatru în care juca fiica vitregă a artistului.

ADVERTISEMENT

Partenera Faimosului de la Survivor România 2023 nu a fost niciodată căsătorită și este o persoană discretă, care nu dorește să apară foarte mult în lumina reflectoarelor. În plus, are puține imagini pe social media.

În altă ordine de idei, soția vedetei este o mare susținătoare a concurentului de la Pro TV și s-a fotografiat alături de cei trei copii purtând tricouri negre sau albe cu „team Jorge”.

ADVERTISEMENT

„Vrei tricou de susținător? Dacă îl susții pe Jorge în aventura Survivor 2023 poți câștiga un tricou”, a scris Ramona Prodea pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT