Life

Cu ce se ocupă Margareta Pâslaru la 80 de ani: “Lucrez pentru 2025. Evoluezi la un alt nivel, adecvat vârstei”

Margareta Pâslaru, planuri mărețe pentru 2025. După 65 de ani de carieră petrecuți pe marile scene, artista vrea să își surprindă fanii.
11.03.2024 | 16:05
Cu ce se ocupa Margareta Paslaru la 80 de ani Lucrez pentru 2025 Evoluezi la un alt nivel adecvat varstei
Margareta Pâslaru are planuri mari pentru anul 2025. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Margareta Pâslaru este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta are în spate o carieră de zeci de ani petrecuți pe cele mai mari scene, iar introducerile sunt de prisos. Margareta Pâslaru a decis să nu mai apară la TV sau în alte proiecte care ar putea să o aducă în fața fanilor. Însă, asta nu înseamnă că nu are alte planuri.

Margareta Pâslaru împlinește 66 de ani de activitate

De aproape șapte decenii, Margareta Pâslaru și-a dedicat viața marii sale pasiuni. Muzica a fost mereu pe primul plan pentru vedetă. Ani la rândul, aceasta a urcat pe cele mai mari scene și a încântat cu glasul ei milioane de fani.

ADVERTISEMENT

La cei 80 de ani ai săi, Margareta Pâslaru este mai activă ca niciodată. Chiar dacă fanii nu au mai văzut-o la TV sau nu au mai auzit-o la radio, acesta nu este un motiv de îngrijorare. Legendara artistă are planuri mari de viitor și nu s-a ferit să le divulge.

Pentru Margareta Pâslaru, muzica a fost mereu marea sa pasiune. Pe scenă, aceasta se încărca cu energia fanilor, iar asta a motivat-o să meargă mai departe. Drept dovadă, în anul pandemiei, 2020, artista a lansat un album de suflet, iar încasările din drepturile de autor au mers către Banca de Alimente Crucea Roșie.

ADVERTISEMENT

Margareta Pâslaru a fost mereu empatică cu cei din jur și a susținut toate cauzele cu care a rezonat. Artista a povestit, în exclusivitate pentru viva.ro, că a avut multe proiecte ale căror venituri au mers către diverse cauze.

Artista nu are de gând să se retragă din activitate prea curând

În continuare, Margareta Pâslaru își dedică majoritatea timpului pasiunii sale pentru muzică. Pentru că nu duce deloc lipsă de inspirație, artista continuă să lanseze piese, spre bucuria fanilor. Deși se bucură de succes, artista este conștientă că nu ar fi ajuns aici dacă nu s-ar fi înconjurat de oameni profesioniști cu care lucrează de zeci de ani.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, Margareta Pâslaru împlinește 66 de ani de activitate, iar fanii speră ca aceasta să îi marcheze așa cum se cuvine. Artista a recunoscut că are planuri mari, însă, toate duc către direcția muzicală. Marea artistă vrea să compună piese cu mesaje puternice și se pregătește pentru anul 2025.

”Anul acesta este un an de tranziție, creez texte cu miez și muzică. Lucrez pentru anul 2025. Muzica transcende. Din 2010, dăruiesc un Premiu Anual pentru Originalitate.”, a spus Margareta Pâslaru, în exclusivitate pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este prezentă de ani de zile în industria muzicală, Margareta Pâslaru a recunoscut că simte că riscă de fiecare dată. Este o artistă desăvârșită, dar asta nu înseamnă că nu are emoții cu fiecare piesă pe care o lansează.

”Risc, cu fiecare nouă compoziție, nu stagnez, mă atrage orizontul cunoașterii. Studiul constant este exercițiul prin care pot evolua. Iată, pasiunea, inspirația, dublate de munca cizelării, între 2006 și 2023.”, a mai spus artista pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: