Life

Margareta Pâslaru, umilită în public fără pic de rușine. “Toată sala a izbucnit în hohote de râs”. Momentul trist din cariera iubitei actrițe

Margareta Pâslaru, umilită în public fără pic de rușine. Ce a pățit vedeta în timpul unei gale celebre din Franța, chiar pe scenă.
29.07.2023 | 13:00
Margareta Paslaru umilita in public fara pic de rusine Toata sala a izbucnit in hohote de ras Momentul trist din cariera iubitei actrite
Margareta Pâslaru, umilită în public fără pic de rușine. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Margareta Pâslaru a fost umilită în public fără rușine. Acesta a povestit cel mai rușinos moment din cariera ei, când o întreagă sală a început să râdă.

Margareta Pâslaru, umilită în public fără pic de rușine

Margareta Pâslaru a participat în 1969 la o celebră gală de la Cannes, pentru cei mai celebri muzicieni, care au reușit să câștige discuri de aur pentru activitatea muzicală.

ADVERTISEMENT

Doar că francezii nu pot să pronunțe prea bine numele românești, iar de aici a pornit un episod rușinos pentru marea Margareta Pâslaru.

Aceasta era prima solistă de muzică ușoară din România invitată la un eveniment de asemenea anvergură în afara țării. Doar că privilegiu s-a transformat rapid în un episod umilitor.

ADVERTISEMENT

 “În 1969, am fost invitată la gala MIDEM, la Cannes, unde veneau câștigătorii discurilor de aur din anul precedent. Era a treia ediție.

A fost un moment senzațional, fiindcă era prima mea ieșire în Vest, eram prima solistă de muzică ușoară din România invitată la acest eveniment”, a spus Margareta Pâslaru.

ADVERTISEMENT

Ce a putut să spună pe scenă prezentatorul francez pe scenă

Prezentatorul nu a știut să îi spună numele artistei și a rostit ceva ce este mai degrabă o înjurătură pe scenă. Întreaga sala a izbucnit în râs, moment extrem de jenant pentru artista care a fost chemată pe scenă drept „Margareta care urinează pe stradă”.

„Prezentatorul trebuia să mă anunțe, așa că începe: “Și acum, din România, domnișoara Marguerite…”. Și se oprește.

ADVERTISEMENT

Mai încearcă o dată, se oprește în același punct și-l pufnește râsul. După alte câteva clipe, în care nimeni nu înțelegea ce se întâmplă, maestrul de ceremonii zice: “În sfârșit, domnișoara Marguerite… Pisslarue”. Toată sala a izbucnit în hohote de râs”, a povestit artista.

După acest moment umilitor, prezentatorul a venit în culise să își ceară scuze pentru ce a făcut. El chiar i-a sugerat artistei să își schimbe numele pentru că urma să aibă aceeași problemă în străinătate, de fiecare dată.

ADVERTISEMENT