Life

Cu ce se ocupă Petru Călinescu, fiul marelui actor Florin Călinescu. Ce relație are tânărul cu tatăl său

Petru Călinescu este cel de-al doilea fiu al marelui actor Florin Călinescu. Cu ce se ocupă acesta și ce relație există între el și tatăl său?
21.02.2023 | 09:12
Cu ce se ocupa Petru Calinescu fiul marelui actor Florin Calinescu Ce relatie are tanarul cu tatal sau
Cu ce se ocupă Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a avut doi copii, însă viața avea să îi dea o lovitură puternică. Mezinul familiei, Luca Călinescu și-a pus capăt vieții în anul 2012, în timp ce Petru Călinescu, fiul cel mare al actorului și-a văzut de viață mai departe și s-ar părea că a moștenit cu brio calitățile tatălui său.

Cu ce se ocupă fiul lui Florin Călinescu

Cine este Petru Călinescu și cu ce se ocupă? Fiul marelui actor Florin Călinescu este căsătorit și are un băiețel în vârstă de patru ani și jumătate. De asemenea, el povestește că datorită tatălui său a reușit să aibă nenumărate porți deschise, însă a preferat să rămână în umbră.

ADVERTISEMENT

Ce studii are Petru Călinescu? Fiul lui Florin Călinescu a studiat actoria, dar și muzica în Marea Britanie, iar recent, acesta a dezvăluit într-un interviu că a început o colaborare cu Opera Comică pentru Copii. În realitate, Petru și-ar dori să fie cântăreț, dar și actor, având în vedere lucrurile pe care le-a învățat de-a lungul anilor.

De asemenea, el le-a mai povestit celor de la click.ro că are încredere în modul în care decurg lucrurile în România, având în vedere diversificarea din ultima perioadă, dar și producțiile cele mai recente precum Teambuilding ori alte filme românești de mare succes. 

ADVERTISEMENT

Dincolo de pasiunea pentru actorie, dar și pentru muzică însă, fiul lui Florin Călinescu mai este și antreprenor, însă se ocupă doar de afaceri cu familia. Pe de altă parte, odată cu pandemia și restricțiile impuse, Petru Călinescu a decis să se axeze mai mult pe partea artistică.

”Sunt și antreprenor. Avem diverse activități profesionale, cu familia. Dar, acum, după pandemie, am hotărât să turez mai mult motoarele și în direcția artistică. Cred că lucrurile au ajuns într-un punct, în România, unde pot să fac la adevărata valoare pentru ce m-am pregătit. Și vreau să activez mai mult și în zona asta”, a mai povestit acesta, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cum i-a influențat viața Florin Călinescu fiului său

În ceea ce privește relația cu tatăl său, Florin Călinescu și limitele impuse, Petru Călinescu povestește că părinții săi nu i-au impus niciodată anumite restricții și nici nu i-au interzis vreodată să facă ceea ce își dorește. Avantajul a fost însă că a avut de unde învăța, având în vedere experiența tatălui său și a reușit să își dea seama de mic ce vrea să facă pe viitor.

”Am fost expus, de mic, într-o lume artistică. Niciodată, nu am fost forțat într-o direcție sau să mi se interzică ceva. Cu siguranță, faptul că am fost expus, de mic, la lumea asta, m-a făcut să îmi placă. Asta, indiscutabil. Și să aleg drumul ăsta mai departe”, a mai dezvăluit fiul marelui actor, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Unde poate fi văzut fiul lui Florin Călinescu? Petru Călinescu face parte acum din trupa New Vegas Show, alături de Maximilian Muntean de la Vocea României. Trupa are programat și un concert, pe 23 februarie, la Sala Radio ,iar emoțiile sunt cât se poate de mari de ambele părți, după cum spune chiar artistul.

ADVERTISEMENT