Life

Cu cine a dormit Zanni în pat după ce a câștigat Survivor România 2021. Faimosul a postat totul pe Instagram

Iată cu cine a dormit Zanni în pat după ce a câștigat Survivor România 2021! Faimosul a postat totul pe Instagram.
11.07.2021 | 22:20
Cu cine a dormit Zanni in pat dupa ce a castigat Survivor Romania 2021 Faimosul a postat totul pe Instagram
ADVERTISEMENT

Zanni este câștigătorul marelui premiu la Survivor România 2021. După ce s-a bucurat de trofeu alături de foștii coechipieri, tânărul a petrecut alături de ei, după care toți s-au dus să se odihnească. Iată cu cine a împărțit artistul patul!

Mai mulți foști concurenți au revenit în Dominicană pentru a le fi alături celor trei finaliști. Din echipa Faimoșilor nu au lipsit Ana Porgras, Sebastian Chitoșcă, Cucu și Raluca Dumitru, care l-au susținut necondiționat pe Zanni.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a fost desemnat câștigătorul sezonului 2 al reality show-ului, Zanni s-a bucurat alături de foștii lui coechipieri, după care toți s-au dus să se relaxeze.

Cu cine a dormit Zanni în pat după ce a câștigat Survivor România 2021

Revederea dintre Zanni și Ana Porgras a fost una extrem de emoționantă. Amândoi au fost foarte apropiați pe parcursul show-ului, până ce fosta gimnastă a fost eliminată.

ADVERTISEMENT

Zanni a continuat să vorbească întotdeauna frumos despre ea, la fel și Ana, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântărețului.

Fanii se așteptau ca Ana Porgras să fie cea care îl va însoți pe Zanni în camera de hotel, însă faimosul i-a surprins pe toți. Cel cu care a împărțit patul noaptea trecută este bunul său prieten, Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Zannidache l-a surprins pe Sebi în timp ce dormea și a postat totul pe Instagram. Tânărul le-a arătat urmăritorilor cât de tare sforăie amicul său.

„Așa sfofăie Sebi noaptea”, le-a spus Zanni internauților.

Zanni și Sebi, Survivor România 2021
Zanni a dormit cu Sebi după finala Survivor România 2021. Sursa foto: capturi Instagram

Zanni este marele câștigător Survivor România 2021. Tânărul a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, după ce Marius Crăciun a fost eliminat prin votul publicului.

ADVERTISEMENT

Faimosul a luptat până în ultima clipă și nu a stat niciodată pe bară în cele aproape șapte luni petrecute în competiția de la Kanal D.

Zannidache a dezvăluit ce va face cu marele premiu de 5o.000 de euro. Artistul are de gând să-și cumpere un apartament al lui și le este recunoscător tuturor oamenilor care l-au susținut.

Cu toate că a fost unul dintre cei mai controversați concurenți, Zanni a fost extrem de susținut, fiind favoritul publicului săptămâni la rând.

Andrei Dascălu l-a felicitat pe adversarul său, pe care îl respectă foarte mult. De altfel, Zanni a primit laude nu doar din partea foștilor săi coechipieri, dar și din partea concurenților de la Războinici.

ADVERTISEMENT