Life

Denise Rifai, despre secretul succesului în televiziune. Pe ce se bazează prezentatoarea

Denise Rifai, detalii despre cariera pe micile ecrane. Care sunt secretele vedetei de la Kanal D, unde prezintă o emisiune.
16.11.2022 | 17:05
Denise Rifai despre secretul succesului in televiziune Pe ce se bazeaza prezentatoarea
Denise Rifai, detalii despre cariera pe micile ecrane. Care sunt secretele vedetei de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a vorbit recent despre secretul succesului în televiziune. Pe ce se bazează prezentatoarea show-ului 40 de întrebări, care a primit premiul TVMania pentru cea mai bună emisiune de interviuri portret.

Denise Rifai, detalii despre cariera pe micile ecrane. Care sunt secretele vedetei de la Kanal D

Denise Rifai iubește meseria pe care o face de ani buni. Vedeta de la Kanal D este mândră de realizările de până acum, mai ales că emisiunea pe care o moderează în fiecare seară de duminică este foarte urmărită de oameni.

ADVERTISEMENT

Renumita moderatoare a oferit o serie de detalii despre cariera pe micile ecrane. Bruneta are câteva secrete pe care se bazează, precizând că oamenii pe care-i are invitați sunt foarte importanți și de aceea face audiență.

„Călătorii în viețile invitaților mei, care ni-i arată așa cum sunt ei. Oameni cunoscuți, care odată ce iau cele 40 de întrebări, ni se arată cu vulnerabilități, cu greșeli, cu adevăruri, cu non-adevăruri.

ADVERTISEMENT

Și când deschizi calea către sufletul unui om foarte foarte cunoscut, publicul rămâne, se uită, probabil că rezonează cu părți din fiecare invitat al meu.

Restul, fiecare dintre noi, trebuie să aibă secretul lui. Restul e la mine, secretul meu în relația cu publicul meu. El simte că-l iubesc atât de mult și că mă înclin lui și pentru el exist!”, a spus Denise Rifai pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, aprecieri pentru echipa de la 40 de întrebări

Denise Rifai are numeroase aprecieri pentru echipa de la 40 de întrebări, care se documentează temeinic înainte de fiecare emisiune. Vedeta lucrează cu oameni care au experiență în media și care o ajută să fie la curent la multe informații.

Proiectul de la Kanal D a fost primit foarte bine de cei din fața micilor ecrane, frumoasa brunetă fiind premiată încă de la primul sezon.

ADVERTISEMENT

Emisiunea săptămânală este un produs compus de o echipă extraordinară și asta se vede în premii și audiență.

ADVERTISEMENT