Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în optimile de finală la Indian Wells 2019. Și-a aflat adversara

11.03.2019 | 00:54
Cu cine joaca Simona Halep in optimile de finala la Indian Wells 2019 Sia aflat adversara
ADVERTISEMENT

Cu cine joacă Simona Halep în optimile de finală la Indian Wells 2019. Simona Halep, a doua jucătoare a lumii în prezent, pare a fi într-o formă de zile mari la competiţia din deşertul californian. După un prim tur liber, sportiva noastră a obţinut două victorii foarte bune şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

Pe cine va întâlni Simona Halep în optimile de finală la Indian Wells 2019

UPDATE 00:50 / Vondrousova a câștigat meciul cu Ostapenko, scor 4-6, 6-3, 6-4, după două ore și cinci minute de joc.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală după ce a trecut în minimul de seturi de adversara ei din turul al treilea, Kateryna Kozlova, locul 114 WTA, scor 7-6, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 48 de minute de joc. În continuare, în optimile de finală, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea meciului care se va disputa între letona Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 22, şi cehoaica Marketa Vondrousova, locul 61 WTA.

Cu prima şansă în acest duel porneşte fără doar şi poate jucătoarea din Letonia, care a obţinut calificarea în turul trei după ce a învins-o pe Shuai Zhang în turul doi. Dacă s-ar impune în faţa Marketei Vondrousova, Jelena Ostapenko ar da peste favorita numărul 2 a competiţiei din deşertul californian, Simona Halep, care a ajuns anul trecut până în semifinalele competiţiei.

ADVERTISEMENT
Simona Halep şi Jelena Ostapenko la Roland Garros 2017

Simona Halep – Jelena Ostapenko, posibilul duel din optimile de finală de la Indian Wells

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până în prezent de două ori, o dată în finala de la Roland Garros din 2017, când s-a impus letona, şi o dată în 2017 la Beijing, când Simona a câştigat în minimul de seturi şi a devenit în premieră lider mondial în clasamentul WTA.

Simona Halep, ocupanta locului secund, s-a mai impus o dată la Indian Wells, în 2015, după o finală disputată împotriva sârboaicei Jelena Jankovic. La ediţia de anul precedent, Simona Halep a ajuns până în penultimul act, acolo unde a fost eliminată de cea care avea să se impună mai apoi în marea finală, Naomi Osaka.

ADVERTISEMENT