Simona Halep

Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la Moscova! Are 8-0 la întâlnirile directe

15.10.2018 | 17:03
Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la Moscova Are 80 la intalnirile directe

Jucătoarea de tenis Simona Halep a aflat cu cine va juca în turul doi al turneului de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de 932.866 de dolari. Liderrul clasamentului WTA a fost direct acceptată în turul doi la Kremlin Cup, unde este principala favorită a competiției.

Chiar în ziua în care și-a aflat adversara, Simona Halep a susținut o conferință de presă în care a anunțat că participarea sa la Turneul Campioanelor de la Singapore depinde de cum se va simți la competiția din capitala Rusiei. Românca a mai câștigat turneul de la Moscova în 2013.

Simona Halep în timpul conferinței de presă susținute înaintea începerii turneului de la Moscova
Simona Halep în timpul conferinței de presă susținute înaintea începerii turneului de la Moscova

Simona Halep va juca în turul doi la Moscova cu Anastasia Pavliucenkova

În turul doi al turneului de la Moscova, Simona Halep va juca împotriva Anastasia Pavliucenkova, locul 35 WTA. Aflată în fața propriilor spectatori, rusoaica a trecut în runda inaugurală, cu scorul de 7-5, 6-4, după o oră și 34 de minute, de australianca Ajla Tomljanovic, poziția 46 în ierarhia mondială.

Simona Halep pare a avea un meci ușor ținând cont de faptul că o conduce cu 8-0 la general pe Anastasia Paviucenkova. Prima întâlnire a avut loc în 2012 la Dubai, iar românca s-a impus cu un sec 6-4, 6-2, iar meciul cel mai important dintre cele două a avut loc în semifinalele din 2013 de la Moscova, când Halep a câștigat cu 6-2, 6-1, iar apoi a luat trofeul. Ultima partidă directă dintre ele, singura din acest an, a avut loc în turul doi la Montreal (n.r. – turneu câștigat de asemenea de Halep), iar liderul clasamentului WTA a obținut victoria în trei seturi 7-6 (9), 4-6, 7-5.

Simona Halep se află pentru a 50-a săptămână pe primul loc în clasamentul WTA și nu mai poate pierde această poziție până la finalul anului. Ea va fi premiată de WTA pentru această performanță la Turneul Campioanelor de la Singapore. Românca a spus că e foarte greu de păstrat locul 1, deoarece există presiune la fiecare turneu.