ADVERTISEMENT
Life

Cu cine o înlocuiește PRO TV pe Adela Popescu la Vorbește lumea, după ce a anunțat că este însărcinată

Autor: Dan Suta | 08.01.2021 | 16:18
Cu cine o înlocuiește PRO TV pe Adela Popescu la Vorbește lumea, după ce a anunțat că este însărcinată
Adela Popescu a fost deja înlocuită la Vorbește lumea. Foto: Instagram

PRO TV a anunțat deja cine o va înlocui pe Adela Popescu la emisiunea „Vorbește lumea” după ce a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Numele celei care se va ocupa de emisiune pe perioada concediului maternal al actriței nu este o surpriză pentru urmăritorii matinalului prezentat de Gabriel Coveșeanu.

Este vorba despre Lora, artistă care s-a descurcat foarte bine în rolul de prezentatoare la aceeași emisiune când Adela Popescu a fost în concediu în cea de-a doua sarcină.

Lora îi ia locul Adelei Popescu de luni, 11 ianuarie

Lora a făcut figură bună la PRO TV și are deja suficientă experiență pentru a nu lăsa show-ul de dimineață fără o prezență feminină, așa că ea va fi cea care o va înlocui pe Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața va prezenta emisiunea chiar de săptămâna viitoare, din 11 ianuarie, căci Adela Popescu a decis să stea acasă până naște, ferindu-se de riscul de a-și pune în pericol sănătatea și pe cea a copilului mai ales în acest context al pandemiei.

lora
Lora este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Foto: Instagram

Cântăreața a mai prezentat emisiunea Vorbește lumea acum 2 ani

Lora a devenit una din figurile importante ale PRO TV în anul 2018, când a primit cu mare entuziasm propunerea de a fi prezentatoarea matinalului de la ora 10.

Despre același entuziasm a vorbit și acum fosta componentă blondă a trupei Wassabi. „Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”, a declarat aceasta la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a făcut anunțul sarcinii în direct, iar informația a fost confirmată aproape în același timp de soțul ei, Radu Vâlcan, prezentator la Antena 1.

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!