Life

Cu cine petrece Nicoleta Voicu Sărbătorile: ”Cel mai reușit transplant de inimă”

Nicoleta Voicu se declară o femeie independentă la finalul anului. N-a uitat trădările din 2023, dar intră în 2024 cu mult mai multă liniște!
13.12.2023 | 14:15
Cu cine petrece Nicoleta Voicu Sarbatorile Cel mai reusit transplant de inima
Nicoleta Voicu și-a găsit cu cine să petreacă Sărbătorile / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Finalul anului 2023 o găsește pe Nicoleta Voicu liniștită și fericită, după cum ea mărturisește. Artista este mulțumită cu tot ce are în prezent și a descoperit că fericirea vine doar din interiorul nostru.

Nicoleta Voicu nu uită trădările din 2023

”Sunt bine, liniștită. Am avut nevoie de timp pentru a mă întoarce la liniștea mea. Mă rănesc oamenii care mă judecă după un titlu de articol, fără să știe că în spatele unei cortine a vieții pe alocuri pătată este adevăratul meu suflet”, spune Nicoleta Voicu.

ADVERTISEMENT

Deși sfârșitul anului o găsește împăcată cu tot ceea ce se întâmplă acum în viața ei, artista nu uită trădările din 2023. Și, susține ea, pentru FANATIK, și-a primit învățămintele necesare.

”M-au trădat oameni la care nu mă așteptăm, și așa îi număram pe degete, m-a durut trădarea lor. Dar după ce m-am plictisit plângând, uite că mi-a trecut!”, dezvăluie cântăreața.

ADVERTISEMENT

Cu cine petrece Nicoleta Voicu sărbătorile

Cum tot răul este spre bine, acum, Nicoleta Voicu se declară o femeie independentă, care nu mai caută cu orice preț un bărbat în preajma sa. Ba chiar, ne dezvăluie ea, și-a găsit liniștea alături de cineva care nu o va trăda niciodată.

 ”Acum sunt bine și nu aștept prezența niciunui bărbat pentru a mă face fericită! N-aș mai schimba nimic în viața mea. Maxi, câinele meu , este cel mai reușit transplant de inimă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru secunda în care l-a trimis în viața mea!”, spune cântăreața, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește sărbătorile care urmează, Nicoleta Voicu alege liniștea de acasă în detrimentul restaurantelor sau al vacanțelor. ”De sărbători sunt în București. De revelion, acasă. Nu am nevoie de o bucurie colectivă pentru a mă bucura de existenta sărbătorilor.

Când sunt fericită, atunci este și Paște și Crăciun în viața mea. Mă simt, de ceva vreme, tot mai bine singură. M-au durut până la sânge trădările oamenilor dragi, colege de cântec, motiv pentru care mă feresc de suferință în singurătate”, explică artista.

ADVERTISEMENT

Artista nu gătește de sărbători

”Nu mă pasionează pregătirile de sărbători. Mă obosește agitația specifica meselor îmbelșugate. Pot mânca un măr, o pâine și pot fi la fel de fericită decât cei mult mai îndestulați. Încă nu știu dacă voi mânca mici cu cartofi prăjiți sau… altceva încă nu m am gândit. Prefer orice gătit de ….altu’”, râde Nicoleta.

Dacă gătitul de sărbători nu-i face deloc cu ochiul, artista urmează o altă tradiție: împodobirea bradului de Crăciun. Iar de la acest obicei nu se abate niciodată.

”Fac bradul. Sunt fericita și bradul îmi dă o stare de bine… Dar aștept timpul lui! Nu-mi place să îl fac cu 5 luni înainte, oamenii nu realizează câtă energie consumă orice lucru făcut cu mult timp înainte de timpul lui!”, spune Nicoleta Voicu.

Întrebată ce rezoluții are pentru anul viitor, cântăreața recunoaște că acestea nu există, pentru că… așa cum își așterni, așa dormi! Iar planurile sunt, pentru ea, inutile, doar speră să ia decizii mai bune în 2024.

”Dorințe nu am, în funcție de felul în care îmi gestionez lucrurile, totul este bine sau rău. Suntem singurii responsabili de starea de sănătate, de belșugul, de liniștea noastră.

”Dumnezeu nu vine sa ne repare pe noi”

Dumnezeu nu vine sa ne repare pe noi. Nu este mecanic auto să repare ceea ce noi distrugem. Asta nu înțeleg oamenii, că la Dumnezeu nu te predai ca ultima tinichea pe care El trebuie să o repare. În fine, planuri nu-mi fac. După un an destul de încercat, sper ca deciziile luate în 2023 să facă un 2024 mai bun!”, dezvăluie Nicoleta, semn că și-a găsit liniștea.

Deși spune că anul 2023 a fost ”destul de încercat”, există și vești bune. Nicoleta și fiul său se înțeleg acum mult mai bine, iar relația dintre ei s-a consolidat. ”Toate sunt magice în viața mea!”, încheie artista.

ADVERTISEMENT
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama...
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie