Life

Nicoleta Voicu a dezvăluit câți bani câștigă pe lună. Artista nu se mai descurcă deloc: „Ies în stradă”

Nicoleta Voicu nu o duce tocmai bine din punct de vedere financiar. Cântăreața de muzică folclorică vrea să iasă în stradă, să protesteze.
04.06.2023 | 16:31
Nicoleta Voicu a dezvaluit cati bani castiga pe luna Artista nu se mai descurca deloc Ies in strada
Nicoleta Voicu, interpretă de muzică folclorică. Foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu nu e într-o situație financiară roz! Chiar artista a dezvăluit că nu e deloc mulțumită de cât câștigă din muzica folclorică.

Nicoleta Voicu o duce tot mai prost cu banii. Vrea să iasă în stradă

În timp ce alți interpreți de muzică populară învârt banii cu lopata, Nicoleta Voicu se gândește cum va reuși să își plătească ratele pentru apartament de la o lună la alta.

ADVERTISEMENT

Vedeta a zis că nu vrea să pară vreo cerșetoare, însă nu a putut ascunde, în același timp, că nu o duce bine. Mai mult, din cauza scumpirilor din ultima perioadă, și ratele la bancă i-au crescut.

Folclorista a amenințat că s-ar putea să iasă și ea în stradă, așa cum au făcut profesorii. Nu mai știe, efectiv, încotro să se îndrepte, cine ar putea s-o ajute.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când cântăreața se plânge de banii puțini pe care îi aduce muzica. În cazul ei, se pare că norocul nu iese în cale atât de des pe cât se bucură alții.

Trebuie să se descurce cu 2.500 de lei pe lună

„Eu am făcut tot ce am făcut omenește, până în iarnă pregătesc un interviu despre condiția artistului, despre această modernizare care a tras kitsch-ul după el. Până atunci mă descurc cu acei 2.500 de lei. Nu știu, ies în stradă, mă alătur cadrelor didactice.

ADVERTISEMENT

Stau și mă întreb dacă conducătorii acestei țări trăiesc în România. Mi se pare că e punctul cel mai sensibil, să iasă profesorii în stradă, eu am fost în învățământ.

Eu am încercat să intru, dar e program de la 8:00-14:30 sau de la 8:00-21:00 seara, mai faci și pe drum… dar eu mai am și un câine, ce fac cu el?”, a dezvăluit, revoltată, Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Vedeta a zis că face sacrificii uriașe ca să își poată plăti facturile la întreținere, mai ales când vine frigul. În timpul iernii, Voicu preferă să se înfofolească decât să dea drumul la căldură, ca să economisească bani.

 

ADVERTISEMENT