Life

Cu cine s-a iubit Ion Țiriac. Omul de afaceri a avut numai femei frumoase

Cu cine a format un cuplu Ion Țiriac. Afaceristul a bifat numai relații amoroase cu partenere superbe. De câte ori a fost căsătorit.
12.12.2022 | 08:16
Cu cine sa iubit Ion Tiriac Omul de afaceri a avut numai femei frumoase
Cu cine a format un cuplu Ion Țiriac. Afaceristul a bifat numai relații amoroase cu partenere superbe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu cine s-a iubit fostul jucător profesionist de tenis în vârstă de 83 de ani. Omul de afaceri a avut numai femei frumoase și a fost însurat o singură dată. Între timp a devenit tată de trei ori: are doi băieți și o fată.

Cu cine a format un cuplu Ion Țiriac. Afaceristul a bifat numai relații amoroase cu partenere superbe

Ion Țiriac este recunoscut pentru averea sa impresionantă, pentru rezultatele din lumea sportului, dar și pentru legăturile amoroase pe care le-a avut de-a lungul anilor. S-a iubit numai cu femei frumoase și celebre.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul om de afaceri a format un cuplu cu Victorița Dumitrescu în perioada în care sportiva era campioană mondială la handbal. La momentul respectivul afaceristul avea numai 26 de ani. Ulterior, în anul 1963 s-a căsătorit religios cu Erika Braedt.

Fosta handbalistă la Ştiința Bucureşti, mai mică cu 5 ani decât jucătorul de tenis, avea 19 ani când s-a îndrăgostit. Din păcate, mariajul celor doi s-a destrămat după numai 2 ani și din cauza faptului că afaceristul ar fi fost înșelat cu Sergiu Nicolaescu.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după separare, fosta soție a lui Ion Țiriac a plecat în Germania, unde este stabilită și în ziua de azi. A urmat apoi o relație cu americanca Mikette von Issenberg, din această poveste de dragoste rezultând un băiat, pe nume Ion Ion Țiriac.

În perioada 1984 – 1992 i-a fost alături Heather MacLachlan, care lucra la firma sa de management sportiv. Mai târziu, sportivul a avut o relație amoroasă cu ziarista egipteană Sophie Ayad, care i-a dăruit doi copii, Karim şi Ioana.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac, povești de dragoste neconfirmate

Ion Țiriac a avut de-a lungul anilor numeroase povești de dragoste neconfirmate. Fostul mare jucător de tenis s-ar mai fi iubit cu Nadia Coroi, o tânără profesoară de sport, și cu Adriana Ichim, un manechiun foarte apreciat la nivel internațional.

De asemenea, omul de afaceri a ajuns în atenția publică și datorită apropierilor de Andreea Marin, Laurette sau Anamaria Ferentz. Niciuna dintre ele nu a dat cărțile pe față, având numai aprecieri pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac.

Cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Nu a fost bărbat care să mă refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, spunea mulatra la un moment dat în emisiunea Detectorul de minciuni, moderată de Oana Radu.

ADVERTISEMENT