Life

Ioana Țiriac, apariție spectaculoasă în Egipt. Cum a apărut unica fiică a lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac, imagini de senzație. Unica fiică a omului de afaceri Ion Țiriac a furat toate privirile la un eveniment, în Egipt.
11.10.2022 | 13:48
Ioana Tiriac aparitie spectaculoasa in Egipt Cum a aparut unica fiica a lui Ion Tiriac
Ioana Țiriac, imagini de senzație. Fiica lui Ion Țiriac a furat toate privirile în Egipt. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăra de 25 de ani a bifat o apariție spectaculoasă. Cum a apărut singura fiică a lui Ion Țiriac în Templul din Luxor, construit în cinstea zeului Amun în perioada Imperiului Nou. A furat toate privirile invitaților.

Ioana Țiriac, imagini de senzație. Fiica lui Ion Țiriac a furat toate privirile în Egipt

Ioana Țiriac este o prezență constantă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini din vacanțele în care merge. De această dată frumoasa brunetă a fost invitată la un eveniment organizat de un brand de lux.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a luat parte la o petrecere spectaculoasă în Templul din Luxor, situat pe malul Nilului. Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversării a 50 de ani pe piață a unuia dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume.

„Magic”, a scris fiica lui Ion Țiriac pe Instagram, unde a glumit cu cei care o urmăresc că este Cleopatra zilelor moderne.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tânăra a purtat pentru manifestație o rochie albă, extrem de sexy, cu mâneci lungi și despicată în partea din față. Ținuta cu un decolteu generos a avut și porțiuni care i-au lăsat umerii goi.

În picioare, unica fiică a lui Ion Țiriac, care locuiește în Miami, Statele Unite ale Americii, a ales o pereche de sandale în aceeași nuanță, în timp ce părul a fost lăsat pe spate.

ADVERTISEMENT
Ioana Țiriac, în Egipt
Ioana Țiriac, apariție spectaculoasă în Egipt. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ioana Țiriac, aprecieri datorită ținutei sale

Apariția spectaculoasă a fost apreciată de peste 1.600 de persoane pe contul de Instagram, Ioana Țiriac fiind impresionată de evenimentul grandios care a avut și o prezentare de modă emblematică.

Sala din Egipt a fost împodobită cu buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa. Templul din Luxor a găzduit 400 de invitaţi din 50 de ţări, transmite publicația italiană lanazione.it.

ADVERTISEMENT

Ioana Țiriac are o relație specială cu tatăl său și vine în România foarte des. Ultima vizită a fost în urmă cu 4 ani când a organizat Bucharest Fashion Charity Show la Stejarii, complexul de lux deținut chiar de figura paternă, Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT