Life

Cu cine s-a iubit Tavi Clonda înainte de Gabriela Cristea. Este o blondă foarte frumoasă

04.05.2021 | 16:54
Cu cine sa iubit Tavi Clonda inainte de Gabriela Cristea Este o blonda foarte frumoasa
Cu cine s-a iubit Tavi Clonda înainte de Gabriela Cristea. Este o blondă foarte frumoasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai unite cupluri din România, dar puțină lume își mai amintește cu cine s-a iubit artistul înainte de a fi cu celebra prezentatoare de la Antena Stars. Este vorba de o blondă foarte frumoasă. 

Mai exact, cântărețul a trăit o poveste de dragoste alături de o tânără din Mizil pe nume Valentina Dincă. Relația lor a fost una solidă, familiile celor doi cunoscându-se destul de bine, motiv pentru care chiar așteptau să-i vadă mergând în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Solistul și Valentina s-au iubit patru ani de zile, legătura lor terminându-se în perioada în care Tavi Clonda a ajuns în emisiunea „Te vreau lângă mine”, prezentată la momentul respectiv de nimeni alta decât actuala sa parteneră de  viață, Gabriela Cristea.

Tavi Clonda, totul despre fosta iubită. A părăsit-o pentru Gabriela Cristea?

Absolventă a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Valentina Dincă a lucrat o perioadă lungă de timp într-o agenție de turism. Mai târziu, fosta iubită a lui Tavi Clonda a ajuns să realizeze diferite activități de imagine pentru cluburi din București.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și-a împărțit zilele cu frumoasa blondină timp de 4 ani, după ruptură zvonindu-se că tânăra era însărcinată în aproape 2 luni când s-au despărțit. În plus, s-a spus că vedeta a jucat la două capete, lucru pe care l-a negat ulterior.

Tavi Clonda a subliniat că relația cu Valentina Dincă s-a încheiat cu mult timp înainte de a fi cu Gabriela Cristea, prezentatoarea care l-a făcut tată de două ori până acum. Cei doi au împreună două fete: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

ADVERTISEMENT
Tavi Clonda și fosta iubită, Valentina Dincă
Tavi Clonda și fosta iubită, Valentina Dincă. Sursa foto: Facebook.com

„Nu știu de unde au apărut toate speculațiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relație s-a terminat un pic înainte de a o cunoaște pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relație cu Gabriela când aveam altă relație.

Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp. Nu aș face asta”, spunea vedeta atunci, notează avantaje.ro.

ADVERTISEMENT

Soțul prezentatoarei de la Antena Stars este adeptul relațiilor de lungă durată, cea cu Valentina Dincă nefiind singulară. Solistul s-a iubit în trecut și cu interpreta Adriana Vlad, povestea lor de dragoste încheindu-se după mai bine de 7 ani.

ADVERTISEMENT