Life

Cu cine s-a sărutat Zanni la Survivor România. Este o concurentă de la Războinici

Cu cine s-a sărutat Zanni la Survivor România, în timpul filmărilor din Republica Dominicană.
22.07.2021 | 15:59
Cu cine sa sarutat Zanni la Survivor Romania Este o concurenta de la Razboinici
ADVERTISEMENT

Câștigătorul Survivor România a făcut dezvăluiri din Republica Dominicană. Zanni a vorbit despre fetele cu care a încercat să aibă o relație în cadrul emisiunii.

Cu cine s-a sărutat Zanni la Survivor România. Acesta a dat detalii despre experiența respectivă

Zanni de la Survivor România a dezvăluit că acesta s-a întâlnit în secret cu una dintre concurentele din cadrul emisiunii. Este vorba despre o fată din echipa adversă, cea a Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Încă de la început, Zanni a mărturisit că el a încercat să se apropie de mai multe fete. Prima dintre acestea a fost Roxana Ghiță, cu care el a stabilit să se întâlnească.

Totuși, el a spus că între ei doi nu s-a întâmplat nimic, iar ulterior nu a mai fost interesat de aceasta, după ce a văzut că aceasta este curtată și de alți concurenți.

ADVERTISEMENT

„I-am zis Roxanei Ghiță «eu vreau, tu vrei?». A rămas să ne vedem, dar nu am făcut nimic cu ea. Dar apoi am văzut că mai mulți o colindau pe Roxana Ghiță și nu am mai vrut”, a spus Zanni, la Teo Show.

Zanni, declarații despre sărutul cu o concurentă de la Survivor. De ce s-a terminat totul între el și Războinică

Cea cu care a încercat să aibă o relație la Survivor România este nimeni alta decât Adelina Damian. Mai mult, cei doi chiar s-au și întâlnit, atunci când nu erau filmați.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ei chiar s-au și sărutat. Totuși, câștigătorul Survivor a declarat că nu i-a plăcut, așa că între ei nu a mai existat nicio apropiere ulterioară.

„M-am văzut și cu Adelina, m-am sărutat cu ea, dar nu mi-a plăcut”, a mai povestit el.

Aceasta nu este singura dezvăluire legată de un sărut în cadrul emisiunii din Republica Dominicană. De altfel, și Roxana Ghiță povestea că a avut parte de o astfel de experiență.

ADVERTISEMENT

În prima săptămână de când sosise Andrei Dascălu în competiție, cei doi au avut o ieșire pe plajă, noaptea, unde s-au sărutat. Lucrurile s-au oprit acolo între cei doi și au rămas doar prieteni.

Mai mult, relațiile între foști concurenți de la Survivor pare că se țin lanț. Sunt zvonuri că Simona Hapciuc și Albert Oprea ar fi împreună, iar acum au apărut chiar și imagini care sprijină aceste afirmații.

ADVERTISEMENT