Life

Cucu de la Noaptea Târziu, mesaj emoționant pentru tatăl lui aflat pe patul de spital: ”Gândurile lui nu sunt tocmai pozitive”

Cucu de la Noaptea Târziu trece prin momente dificile după ce tatăl lui a ajuns pe mâna medicilor. Fostul concurent de la Survivor 2021 rupe tăcerea după mulți ani.
19.09.2022 | 14:28
Cucu de la Noaptea Tarziu mesaj emotionant pentru tatal lui aflat pe patul de spital Gandurile lui nu sunt tocmai pozitive
Fostul concurent de la Survivor 2021, Cucu, mesaj emoționant pentru tatăl lui aflat pe patul de spital. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cucu, solistul de la Noaptea Târziu, trece prin clipe de coșmar după ce tatăl lui a ajuns de urgență pe mâna medicilor pentru o intervenție complicată.

Cucu de la Noapte Târziu: ”Nu e în cea mai bună formă și gândurile lui nu sunt tocmai pozitive”

Fostul concurent de la Survivor România 2021 trage un semnal de alarmă pentru toți cei care îi urmăresc activitatea și nu numai. Artistul este de părere că familia este pe primul loc, deși el nu a conștientizat asta ani de zile.

ADVERTISEMENT

Știu că nu e bine să începi ceva cu “Nu”… dar vreau să spun că nu fac postarea asta pentru a atrage atenția spre mine! Fac asta pentru că mi-am dat seama că de foarte multe ori am pus familia pe locul 2, 3, 4 și am încercat să mă pun pe mine pe locul 1, pentru că așa scrie în cărți: ”Să te pui pe tine pe locul 1 și după restul…”

Vreau să vă spun vouă să vă puneți familia pe LOCUL 1, pentru că nimeni nu o să VĂ IUBEASCĂ/SUSȚINĂ ca FAMILIA!”, a postat vedeta pe contul lui de instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cucugram🦁 (@cucu.gram)

Fostul concurent de la Survivor nu a vorbit ani de zile cu tată lui

Cucu de la Noaptea Târziu recunoaște că nu a avut o relație bună cu tatăl lui, chiar mai mult de atât, în ultima perioadă, spune el, abia dacă și-au vorbit.

Eu cu tatăl meu în ultimii ani nu prea am vorbit din varii motive… astăzi, tatăl meu e pe patul de spital, se recuperează după o operație destul de complicată care pare că a reușit! Dar vă dați seama că nu e în cea mai bună formă și gândurile lui nu sunt tocmai pozitive”, mai scrie Cucu în postare.

ADVERTISEMENT

Solistul de la Noaptea Târziu: ”Abia i-am recunoscut vocea efectiv am simțit că vorbesc cu altă persoană”

După ani de zile de tăcere, solistul de la Noaptea Târziu a vorbit cu cel care i-a dat viață și abia dacă i-a mai recunoscut vocea. Atât de tare s-au înstrăinat în perioada de când Cucu a venit la București pentru a-și urma visul alături de Cuza și de Emi.

Astăzi am vorbit cel mai mult cu el la telefon (media conversațiilor la telefon e de 1-2 minute)! Astăzi a fost pentru prima oară în mulți ani în care abia i-am recunoscut vocea efectiv am simțit că vorbesc cu altă persoană (să nu se înțeleagă greșit, nu simțeam că vorbesc cu o persoană străină), care era slăbită și fără orizonturi”, mai punctează fostul concurent de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Cucu, despre starea de sănătate a tatălui său: ”Am simțit că el aștepta apelul de la mine”

Solistul de la Noaptea Târziu susține că parcă tatăl lui, dar și el aveau nevoie de acest apel. Artistul încheie postarea cu un sfat pentru toți cei care mai au părinții pe acest pământ.

Am simțit că el aștepta apelul de la mine și avea nevoie de asta! Nu o să vă spun despre ce am vorbit, dar vă spun un lucru: PUNEȚI FAMILIA pe PRIMUL LOC și restul vin de la sine! Te iubesc tati, să te faci cât mai repede bine! Te iubesc!”, a mai spus Cucu pe contul lui de Instagram.

Cine este Cucu de la Noapte Târziu

Cucu, pe numele lui real, Adrian Cuc, provine din judetul Bihor. A devenit celebru alături de Emi (Emanuel Popescu), Cuza (Adrian Popescu), prin intermediul proiectului prin care făceau parodii muzicale pe melodii celebre.

Tânărul absolvent al Facultății de Litere, care este deopotrivă influencer, vlogger, cu multe apariții televizate în palmares, nu a crezut niciodatăc că va atinge culmile succesului și va deveni o persoană publică.

Piese precum, ”Sunt un Cocalar”, un cover al melodiei Tranquila, a lui Cover J Balvin, ”Am belit-o (BACU’), cover al melodiei Despacito, a lui Luis Fonsi ft. Daddy Yankee sau ”Băiatu’ Maluma, un cover amuzant al piesei Calma, a lui Pedro Capó și Farruko, sunt doar câteva dintre hiturile care le-au adus milioane de vizualizări pe youtube.

Cucu participat în 2021 la Survivor România. A fost plecat pentru câteva săptămâni în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT