ADVERTISEMENT
Life

Cui îi duce dorul Lidia Buble? Artista și-a surprins fanii cu un nou mesaj

Autor: Andreea Stanaringa | 28.01.2021 | 12:41
Cui îi duce dorul Lidia Buble? Artista și-a surprins fanii cu un nou mesaj
Cui îi duce dorul Lidia Buble? Artista și-a surprins fanii cu un nou mesaj. Sursa foto: Instagram

Lidia Buble îi surprinde din nou pe fani, după ce a postat pe InstaStory un nou mesaj interpretabil, exprimându-și dorul de o anumită persoană. Ar putea fi vorba despre Răzvan Simion, de care s-a despărțit în vara anului trecut? 

ADVERTISEMENT

Blondina este mereu activă pe rețelele sociale își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. În ultima vreme, Lidia Buble a postat mai multe mesaje care rididcă semne de întrebare.

De data aceasta, postarea le dă de înțeles fanilor că artistei îi este dor de cineva, însă nu a menționat pe nimeni și nici nu a declarat că are pe cineva la momentul actual.

ADVERTISEMENT

Cui îi duce dorul Lidia Buble? Artista și-a surprins fanii cu un nou mesaj

Lidia Buble este o cântăreață îndrăgită atât în România, cât și peste hotare, iar melodiile ei reușesc întotdeauna să strângă zeci de milioane de vizualizări și să ajungă pe primele locuri în trending pe YouTube.

Deși cariera îi merge foarte bine, frumoasa blondină nu s-a bucurat de același succes și în plan amoros. Anul trecut a încheiat o relație de cinci ani cu Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1, însă au rămas în relații de prietenie, mai ales că celebrul prezentator este managerul ei.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a recunoscut că mai are sentimente pentru fostul partener, însă este vorba despre o iubire prietenească, iar despărțirea de anul trecut nu ar fi afectat-o prea tare. Artista i-a înștiințat pe fani că vor afla direct de la ea atunci când își va întâlni alesul.

Una dintre story-urile de pe Instagram au stârnit din nou curiozitatea fanilor, având un mesaj cu subînțeles adresat unei persoane pe care cântăreața nu a menținat-o. Lidia Buble își exprimă dorul pentru cineva, iar fanii s-au gândit imediat la Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

„Ce mică e lumea/ Ce mică e lumea fără tine și tot Universul cu tine”, este mesajul artistei, inscripționat pe o cană.

Lidia Buble
De cine îi este dor Lidiei Buble? Sursa foto: Instagram

Lidia Buble are probleme de sănătate

Cântăreața le-a cerut ajutorul fanilor în urmă cu câteva zile și i-a întrebat cum poate scăpa de durerile în gât, pentru că are un concert și nu poate cânta în această stare.

ADVERTISEMENT

„Astăzi este una dintre zilele în care efectiv mă simt de parcă aș fi împăiată.  M-am trezit cu o durere de gât, dar nu așa… efectiv mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt.

În fine, am fost pe la farmacie să-mi iau niște medicamente și nu vreau decât să fiu acasă, să mă bag în pat și să mă uit la câteva seriale.

ADVERTISEMENT

Dar, voiam să vă întreb în cazul în care știți niște leacuri sau niște medicamente foarte bune pentru durerile în gât, dar mă refer la alea puternice de tot…

 Să-mi lăsați mesaje în privat pentru că nu știu ce să mai iau, iar până joi trebuie obligatoriu să-mi treacă pentru că am un concert și trebuie să-mi revin.”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!