Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Culise din vestiar. Ce relație are, de fapt, Charalambous, cu jucătorii FCSB: “Nu e mascotă!”

Mihai Stoichiță vorbește despre lucrurile din vestiarul celor de la FCSB și ce relație are Charalambous cu jucătorii.
08.08.2023 | 23:50
Culise din vestiar Ce relatie are de fapt Charalambous cu jucatorii FCSB Nu e mascota
Mihai Stoichiță vorbește despre lucrurile din vestiarul celor de la FCSB și ce relație are Charalambous cu jucătorii.
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al FRF a discutat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, despre relația pe care Charalambous o are cu jucătorii de la FCSB. Mihai Stoichiță este ferm convins că antrenorul din Cipru este respectat în vestiarul roș-albaștrilor.

Mihai Stoichiță face portretul lui Charalambous

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Stoichiță a fost supus unui exercițiu. Fostul antrenor a trebuit să îi facă potretul lui Charalambous, despre care se spune că nu este respectat de jucători. Stoichiță susține că antrenorul are un rol foarte important la FCSB.

ADVERTISEMENT

“Eu îl cunosc foarte bine pe Charalambous. Un fost jucător internațional foarte bun, în Cipru, care mi-a fost adversar de foarte multe ori. Eu am fost antrenor patru sezoane în Cipru la trei echipe diferite și acolo l-am cunoscut.

M-am întâlnit cu el înaintea meciului cu Rapid, din sezonul trecut și am stat de vorbă cu el. Și-a adus aminte de mine, că eu am adus sistemul 3-4-3 în campionatul lor. Pe vremea aia juca la o echipă mai bună decât cea pe care o antrenam eu.

ADVERTISEMENT

Charalambous este un tip tare echilibrat. Bine ancorat în realitatea stării de acolo, adică nu se vede ca un arogant. E un tip care are autoritate, un bun sfătuitor și aduce un plus la FCSB.”, a declarat Mihai Stoichiță.

Relația lui Charalambous cu jucătorii de la FCSB

Directorul tehnic al federației susține că a analizat relația lui Charalambous cu jucătorii de la FCSB. Stoichiță a observat faptul că jucătorii roș-albaștri au reacții pozitive la adresa antrenorului cipriot, chiar dacă uneori sunt nemulțumiți de deciziile pe care le face. Fostul antrenor a spus că are încredere că Charalambous a câștigat vestiarul la FCSB, chiar dacă a fost dificil.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că se impune jucătorilor de la FCSB, fără o autoritate care să deranjeze. Eu studiez și reacțiile jucătorilor, absolut toți care vin în contact cu noi. Pe fiecare, în funcție și de reacțiile din mass-media și nu au o stare conflictuală cu Charalambous. Chiar dacă, pe moment, sunt nemulțumiți de o schimbare, ei întotdeauna sunt echilibrați în relația cu acest om.

În poziția dificilă în care este el, la ora actuală, are un talent de a se descurca extraordinar. Părerea mea e și că a știut să-și câștige respectul. Charalambous este un echilibru între vestiar și patron.”, a mai spus Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Stoichiță crede că Vlad Chiricheș nu este pregătit de SuperLiga

A fost adus în discuție și subiectul Vlad Chiricheș. Stoichiță nu crede că fundașul de la FCSB este 100% pregătit să evolueze în SuperLiga. Fostul antrenor susține că fizic jucătorul roș-albaștrilor mai are de lucrat, însă mental este foarte bun. Stoichiță a mai spus că Vlad Chiricheș este liderul în vestiar și din teren la echipa lui Gigi Becali.

“El crede că poate să facă ce făcea când juca și cu Florin la Steaua. Atunci când era în formă maximă întotdeauna. Îți rămân reflexele astea de a construi, de a etala ceea ce știi tu să faci foarte bine. El este unul dintre puținii fundaș care știu să iasă cu mingea la picior și să construiască de la ultima linie.

Poate în momentul de față nu este încă bine pus la punct din punct de vedere fizic. Mental am înțeles că este un un pilon de rezistență în în vestiarul Stelei și în teren. Am văzut tot timpul coordonând și este un lider clar. Dacă vă uitați la un meci al lui, acum vedeți în teren modul în care coordonează apărarea și linia apărării tot timpul.

La vârsta și la experiența lui nu îți permiți să-l mai tragi de mâneca. Nu merge să-i atragi atenția asupra a ceea ce el știe deja că a făcut greșit. În sufletul lui să știe cel mai bine ce a făcut.” a mai spus directorul tehnic al federației.

Culise din vestiar. Ce relație are, de fapt, Charalambous, cu jucătorii FCSB

ADVERTISEMENT