Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gardoș: “Chiricheș și-a asumat situația la FCSB! Mi-e teamă să nu-l scoată Becali”

Vlad Chiricheș a avut un start ezitant pentru FCSB de la revenirea în România. Jocul de pase al fundașului i-a dat emoții echipei lui Becali, care a învins la limită în derby-ul cu CFR, scor 1-0.
08.08.2023 | 14:50
Gardos Chiriches sia asumat situatia la FCSB Mie teama sa nul scoata Becali
CULISE Gardos Chiriches SI-A ASUMAT situatia de la FCSB. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Chiricheș s-a întors la FCSB după o pauză de 10 în care a jucat în Premier League și Serie A. Repatrierea sa a fost văzută ca o gură de aer pentru apărarea roș-albastră, o apărare măcinată de erori și lipsă de omogenitate. Chiricheș s-a întors, însă, lipsit de formă.

Încrederea lui Gigi Becali, decisivă pentru forma lui Chiricheș

“Depinde foarte mult și de încrederea pe care o va câștiga. Dacă ne aducem aminte, Chiricheș de la Steaua, ne aducem aminte de meciurile mari, nu ne aducem aminte de gave. Într-adevar a mai avut meciuri la națională în care a mai greșit, a fost criticat în multe momente.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de nivelul fotbalului și la faptul că a ajuns la o anumită maturitate, ar trebui să nu mai greșească, sau să nu mai greșească atât de mult. Într-adevar a fost o pasă greșită în prima repriză destul de periculoasă. Una a fost foarte periculoasă”, a declarat Florin Gardoș.

Gardoș și Chiricheș au fost colegi în apărarea FCSB-ului. Ambii au reușit transferuri spectaculoase din Liga I, direct în Premier League. Gardoș a semnat cu Southampton, în timp ce Chiricheș s-a dus la Tottenham. Plecările celor doi au adus FCSB-ului peste 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Chiricheș, dirijorul de pe linia de fund al FCSB-ului

“Eu cred că meciul acesta și cel de la Galați, datorită prezenței lui echipa are o posesie mai bună, chiar dacă e o posesie în propria jumătate. Îl caută mingea des, în repriza secundă cu CFR a avut o pasă cu exteriorul, o pasă pe care nu știu câți fundași ar putea să o dea în Liga I.

Nu știm încă în ce direcție se va duce, cred că contează mult să joace mai simplu până își câștigă forma și încrederea. Mie îmi e frică să nu înceapă patronul să zică că îl schimbă la pauză. Eu cred că și-a asumat când a venit. Știa că va fi o presiune în plus asupra lui.

ADVERTISEMENT

Nu poți să îl controlezi pe domnul Becali, nu există. Și atunci îți asumi. Pintilii care e nașul lui, sigur au discutat și atunci îți asumi. Mie mi-a fost frică la pauză fiindcă luase și galben”, a declarat Florin Gardoș în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

În ciuda unui Chiricheș modest în acest start de sezon, FCSB este pe val. Are 4 victorii din 4 meciuri în Liga I și este liderul campionatului. În europa, echipa lui Becali are 2 victorii din 2 posibile și așteaptă dubla de foc cu danezii de la Nordsjaelland.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE, EXCLUSIV pe FANATIK.RO luni, marți și vineri. Premiera are loc în aceeași zi, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gardos despre Chiriches

 

ADVERTISEMENT