Life

Culisele petrecerii de 150.000 de euro dată de Codin Maticiuc: „Jumătate din suma asta au costat avioanele”

Codin Maticiuc a dezvăluit culisele petrecerii private care a costat 150.000 de euro, în cel mai recent podcast postat pe Youtube. Regizorul a spus cum s-a organizat totul.
02.06.2022 | 11:44
Culisele petrecerii de 150000 de euro data de Codin Maticiuc Jumatate din suma asta au costat avioanele
Codin Maticiuc, dezvăluiri despre petrecerea privată de 150.000 de euro. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Ionuț Marinescu, omul care a pus la cale marele party la jumătatea lunii mai, împreună cu Codin Maticiuc, a povestit în podcastul acestuia cum s-a pus la cale evenimentul despre care a scris toată presa.

Cum s-a organizat petrecerea de 150.000 de euro dată de Codin Maticiuc

150.000 de euro a costat party-ul organizat la o vilă din nordul Capitalei, la care au participat nume grele ale showbiz-ului printre care și impresara Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a recunoscut încă de la începutul podcastului că a fost cea mai tare și cea mai scumpă petrecere privată la care a participat vreodată. Invitații, îmbrăcați în haine de gală, au savurat caviar, șampanii scumpe și alte delicatesuri la care oamenii de rând nici nu visează!

„Am început să plănuim împreună, cu banii tăi! Eu am filmat 4-5 zile. Petrecerea a durat o săptămână. Pregătirea fizică a vilei a durat 4-5 zile. A fost cea mai nebună și scumpă petrecere privată la care am fost eu vreodată în România”, a declarat Codin Maticiuc pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Distracția a fost programată încă de la început între orele 19 și 00 noaptea, în ideea de a nu deranja prea mult vecinii. Party-ul s-a prelungit până la ora 01 noaptea, cu îngăduința vecinilor.

„Partea cu formația chiar m-a impresionat”

Piscina din interiorul curții a fost acoperită total. Astfel, invitații au avut mai mult loc pentru ciocnit șampanii și pentru dansat. A fost adusă o trupă de la Paris, una deloc ieftină, dar și instrumentiști de la Londra.

ADVERTISEMENT

„Partea cu formația chiar m-a impresionat. A adus formația în care erau 6 vocaliști, trei băieți și trei fete care puteau să cânte orice”, a dezvăluit Maticiuc.

Pe ce s-au dus, însă, cea mai mare parte din cei 150.000 de euro? „Jumătate din sumă au costat doar avioanele”, a completat Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Zecii de mii de euro au costat florile. S-a dorit ca acest party să fie un unicat, inspirat din „Marele Gatsby”. Tocmai de aceea, aranjamentele florale erau făcute doar din trandafiri albi și orhidee.

 

 

ADVERTISEMENT