Life

Culiță Sterp a făcut totul public. Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Iancu de ziua acestuia

Mama Geta a vrut să-și felicite fiul cel mic de ziua acestuia, dar nu a știut să posteze mesajul pe Instagram. Culiță Sterp i-a sărit imediat în ajutor.
28.10.2021 | 23:15
Culita Sterp a facut totul public Ce mesaj ia trimis mama Geta lui Iancu de ziua acestuia
Culiță Sterp a făcut totul public. Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Iancu de ziua acestuia
ADVERTISEMENT

A fost zi de sărbătoare în familia Sterp. Iancu a împlinit 23 de ani. Mama Geta și-a dorit foarte mult să-și felicite mezinul în mediul online, dar nu a știut cum să posteze mesajul.

I-a cerut însă ajutorul lui Culiță, iar acesta i-a sărit în ajutor imediat. Apoi, a postat un mesaj pentru mama sa.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile a fost ziua de naștere a lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp a făcut totul public. Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Iancu de ziua acestuia

La trei zile după ziua de naștere a lui Culiță, a venit și ziua de naștere a fratelui său mai mic. Iancu a împlinit 23 de ani, iar mama sa și-a dorit foarte mult să-l felicite în mediul online. I-a scris un mesaj emoționant, doar că nu a știut cum să-l posteze pe Instagram. L-a trimis pe grupul familiei și i-a cerut ajutorului lui Culiță.

“La mulți ani Iancu! Să ști că te iubesc la infinit. Să nu uiți asta niciodată. Sunt mândră de tine că nu m-ai făcut de rușine cu nimic. Sper în continuare să fi un copil bun. Atât cât am putere poți să te bazezi pe mine cu orice. Voi fi de ajutor la orice oră”, i-a scris mama Geta fiului ei.

ADVERTISEMENT
Mesajul Mamei Geta
Mesajul Mamei Geta

 

Iancu a fost felicitat și de ceilalți frați ai săi, dar și de zeci de prieteni. Culiță a mai subliniat încă odată în mesajul trimis lui Iancu faptul că sunt cei mai buni prieteni. De asemenea și sora lui Iancu și a lui Culiță, Ileana a postat un mesaj pentru mezinul familiei.

Ileana
Mesajul postat de Ileana
Culiță Sterp
Mesajul lui Culiță Sterp

 

Ce mesaj a scris sora lui Culiță în urmă cu câteva zile

Ileana a scris un mesaj impresionant și în urmă cu trei zile de ziua lui Culiță.

“E minunat să ai frați, dar e și mai minunat să-l ai pe @culita.sterp ca frate. Te iubește atâta lume și știi de ce? Pentru bunătatea și simplitatea ta pe care nu le-am mai întâlnit la nimeni.

ADVERTISEMENT

Nu e o laudă, însă vreau să spun comunității mele că noi cei trei frați ai lui Culiță, eu, @getasterp și @sterp_iancu_98 am avut multe nevoi ca frați mai mici, iar el mereu când pleca la cântat ne spunea orice aveți nevoie, să-mi spuneți’.

Ne transfera bani pe card, nu conta suma de care aveam nevoie, iar când ajungea acasă, mereu ne băga în buzunar câteva sute de lei sau euro.

ADVERTISEMENT

Știți cum a fost Culiță pentru noi? Exact ca un TATĂ. Și este în continuare. Mulțumesc pentru protecția si grija ta față de noi. Să-ți țină Dumnezeu sufletul mereu așa cum îl știu eu. Știu că vei fii cel mai fericit alături de @daniela.iliescu și de Milan 🤍 LA MULȚI ANI fratele meu bun! Te iubesc!.”

ADVERTISEMENT