Life

Culiță Sterp, accident în apropiere de ferma familiei, în Hațeg. În ce stare se află manelistul 

16.06.2020 | 12:48
Culita Sterp accident in apropiere de ferma familiei in Hateg In ce stare se afla manelistul
Culiță Sterp, accident în apropiere de ferma familiei, în Hațeg. În ce stare se află manelistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a postat în mediul online o imagine în care mașina sa apare avariată în partea din față. Fanii s-au speriat crezând că manelistul a pățit ceva grav, mai ales că autoturismul este lovit serios având aripa și farul din partea pasagerului îndoite.

Îndrăgitul artist și-a liniștit imediat fanii precizând că nu se afla pe șosea, ci făcea offroad pe un câmp din aproprierea fermei pe care o deține familia sa în Hațeg. Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un copac, din fericire, el scăpând teafăr.

ADVERTISEMENT

„Nu este vorba despre niciun accident. Mă distram cu mașina pe câmp, la offroad, și am intrat într-un copac. Eu nu am pățit absolut nimic, că doar de aia mă dusesem pe câmp, ca să mă distrez”, a declarat fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, informează wowbiz.ro.

Culiță Sterp a făcut accident în timp ce făcea offroad pe un câmp

„Autovehiculul, în schimb, a avut un pic de suferit, așa cum este si normal în asemenea situații. Am îndoit aripa și am spart farul. Atât și nimic mai mult.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut chiar în apropierea fermei noastre”, a mai dezvăluit cunoscutul manelist despre accidentul în care a fost implicat, potrivit sursei citate.

Vehiculul de teren condus de Culiță Sterp a fost avariat destul de mult, însă artistul nu pare să fie deranjat de acest lucru, declarând că scopul său a fost acela de a se distra, de aceea a și mers cu mașina pe câmp.

ADVERTISEMENT

Manelistul este cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini, nu de puține ori afișându-se în mediul online cu tot felul de autoturisme. După cum se poate observa din imagini Culiță Sterp este fan al unui brand de mașini fabricate în Germania care nu sunt deloc ieftine.

Mașina manelistului Culiță Sterp
Mașina lui Culiță Sterp după accident. Sursa foto: wowbiz.ro

Ce mașină conduce manelistul Culiță Sterp

Culiță Sterp a investit bani frumoși în mașini, de-a lungul timpului având numai autoturisme de lux. Dacă până acum manelistul a condus un Mercedes S Class pe care l-a și tunat, iată că anul 2020 l-a găsit cu un nou autoturism.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a afișat tot cu un brand nemțesc, renunțând la argintiul splendid pentru o mașină albă cu care nu va trece neobservat pe șoselele din țară.

 

 

ADVERTISEMENT