Life

Culiță Sterp, apel trist: „Lucrurile rele se întâmplă când te aștepți mai puțin”

29.07.2020 | 11:17
Culita Sterp apel trist Lucrurile rele se intampla cand te astepti mai putin
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a lansat un apel la adresa celor cu inimă mare pentru ajutorarea unui om aflat într-o mare cumpănă.

Culiță Sterp, mesaj înduioșător pe Instagram

Cântărețul de manele a postat un mesaj pe contul său de Instagram, la secțiunea Story, pentru a-i sensibiliza pe fanii săi să contribuie cu puținul pe care îl au pentru cazul lui Florin Mureșan.

ADVERTISEMENT

Tânărul inspector care lucrează în cadrul Penitenciarului Arad a suferit un teribil accident în urma căruia s-a ales cu fractură de coloană, iar acum are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare.

„Dragi prieteni, cunoscuți, oameni… Lucrurile rele se întâmplă când te aștepți mai puțin și e nevoie de o singură secundă ca o tragedie să se producă.

ADVERTISEMENT

Bunul nostru prieten, Florin Mureșan, inspector în cadrul structurii SASS, aparținând Penitenciarului Arad, multiplu campion național la karate și maestru emerit al sportului, decorat de Casa Regală a României și de Federația Română de Karate Tradițional, cu un suflet de o bunătate ieșită din comun, o persoană pentru care nu a fost nimic niciodată imposibil, a suferit un accident teribil în urma căruia a suferit o fractură de coloană la vertebrele C6 și C7.

Are dreptul și noi avem datoria să îi creștem șansele să meargă din nou”, este o parte a mesajului postat de Culiță Sterp pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Orice sumă poate fi o șansă pentru Florin

Cântărețul le-a pus la dispoziție și conturile în care oamenii pot face donații pentru a-l ajuta pe Mureșan (vezi fotografia de la finalul articolului) și a specificat pentru ce e cu exactitate nevoie de bani.

„Banii strânși vor fi folosiți pentru costurile operației, spitalizării și recuperării. 

Toți cei care vreți să faceți un gest frumos, sunteți rugați să transferați orice sumă, oricât de mică. Fiecare leu adunat poate să însemne o șansă pentru Florin”, a mai scris Culiță.

ADVERTISEMENT
culiță sterp
Acesta este mesajul postat de Culiță Sterp pe Instagram