Life

Culiță Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru iubita sa. Ce a primit Daniela Iliescu de ziua de naștere

Culiță Sterp are un dar impresionant pentru Daniela Iliescu. Cântărețul a cheltuit mii de euro pentru ziua de naștere a iubitei sale.
07.10.2022 | 16:02
Culita Sterp cadou de 100000 de euro pentru iubita sa Ce a primit Daniela Iliescu de ziua de nastere
Culiță Sterp, dar impresionant pentru Daniela Iliescu. Cântărețul a scos mii de euro din buzunar. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul de muzică de petrecere nu s-a uitat la bani și a achiziționat un cadou de 100.000 de euro pentru partenera sa de viață. Ce a primit blondina de ziua de naștere și cu cine a complotat cântărețul pentru acest dar special.

Culiță Sterp, dar impresionant pentru Daniela Iliescu. Cântărețul a scos mii de euro din buzunar

Culiță Sterp își iubește enorm partenera de viață, Daniela Iliescu, care l-a făcut tată de băiat. Vedeta demonstrează acest lucru prin cadoul impresionant cumpărat pentru frumoasa blondină la ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

Aniversarea tinerei a fost în urmă cu puțină vreme, pe 5 octombrie, însă artistul s-a pregătit din timp ca totul să fie ca la carte.

A plecat departe de casă împreună cu fratele său, Iancu Sterp, pentru a cumpăra o mașină pe gustul iubitei sale și pentru care a plătit 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Astăzi este un vlog foarte special pentru că am plecat de acasă, e prima dată în viața mea când mi-am pus telefonul în modul avion, de aseară și până acum.

I-am spus Danielei că mă duc la cântat la o cabană la munte, că nu am semnal. Am venit la București să îi cumpărăm o mașină cadou de ziua ei. L-am luat pe Iancu și mergem să vedem.

ADVERTISEMENT

Am venit o grămadă de drum, să vezi când ajung acasă ce bătaie iau. Este vorba despre un Audi Q8 S Line”, a declarat Culiță Sterp într-un vlog de pe Youtube.

Culiță Sterp, aprecieri pentru iubita sa, Daniela Iliescu

Culiță Sterp a mai subliniat că partenera sa de viață, Daniela Iliescu, nu este o persoană cicălitoare, care să-l sune foarte des. Fostul concurent de la Survivor România are numai cuvinte de laudă pentru frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost impresionată de bolidul de mii de euro, care a venit „ambalat” precum un cadou. Florile nu au lipsit, de asemenea, iubita cântărețului, precizând pe rețelele de socializare că adoră să le primească de fiecare dată.

„Doamne, nu ești normal… Normal că m-am supărat că nu ai răspuns”, a spus Daniela Iliescu, în aceeași filmare.

ADVERTISEMENT