Life

Culiță Sterp, gest pe care puțini sunt capabili să-l facă. N-a stat pe gânduri și a ajutat imediat

Culiță Sterp, purtare surprinzătoare. Ce a făcut artistul de muzică de petrecere fără să țină cont de persoana din fața sa.
22.01.2023 | 18:55
Culita Sterp gest pe care putini sunt capabili sal faca Na stat pe ganduri si a ajutat imediat
Culiță Sterp, purtare surprinzătoare. Ce a făcut artistul de muzică de petrecere fără să țină cont de persoana din fața sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua este protagonistului unui gest pe care puțini sunt capabili să-l facă. N-a stat pe gânduri și a ajutat imediat, precizând că nu a plecat din Craiova până nu și-a dus la capăt „planul”.

Culiță Sterp, purtare surprinzătoare. Ce a făcut artistul de muzică de petrecere fără să țină cont de persoana din fața sa

Culiță Sterp este recunoscut pentru generozitatea de care dă dovadă, fie că este vorba de colindătorii care trec pragul casei sale, fie de oamenii pe care-i întâlnește pe stradă. În urmă cu câteva luni a ajutat o bătrână fără să stea pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Recent, artistul a declarat că nu a putut să plece din Craiova fără a-l întâlni pe Ștefan GHE, un tânăr foarte cunoscut pe TikTok. Acesta primește finanțe mereu de la oamenii cărora le cântă.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul renumitului cântăreț, care i-a oferit o sumă de bani pentru a-și achiziționa mâncare. Cei doi s-au văzut înaintea spectacolului susținut de interpret, dar și după. În plus, vedeta l-a sfătuit să nu cumpere substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

„Iau un hotel să dorm și eu în seara asta, mă doare spatele. De când am ieșit din pușcărie nu mă mai droghez. Din banii pe care îi fac îmi iau mâncare. Să vă dea Dumnezeu fericire”, i-a spus Ștefan de la Craiova lui Culiță Serp pe TikTok.

„Să-și iei mâncare cu banii ăia, nu-ți mai lua din alea (n. r. substanțe interzise)”, a fost răspunsul oferit de interpretul de muzică de petrecere care i-a oferit aproximativ 400 de lei tânărului.

ADVERTISEMENT
@culita_sterp_officialN-aveam cum sa plec de la Craiova fără să-l văd pe Ștefan 😂♬ sunet original – Culiţa Sterp

Cine este Ștefan de la Craiova, tânărul ajutat de Culiță Sterp

Ștefan de la Craiova este un personaj controversat în spațiul virtual. Tânărul de 26 de ani a devenit cunoscut în online după ce a postat un videoclip în care cânta o melodie compusă chiar de el și a ajuns viral.

Ulterior, a început să fie filmat de diverse persoane care îl puneau să cânte pentru o sumă modică de bani. Versurile piesei Ţi-ar sta bine într-un şeptar l-au consacrat și de aici a plecat și porecla sa GHE pe care o are tatuată.

ADVERTISEMENT

În anul 2020 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a intrat în casa unei femei de la care a luat o sumă important de bani și mai multe obiecte de valoare. Ștefan de la Craiova are și alte antecedente penale.

De asemenea, cel ajutat de cântărețul Culiță Sterp este un cunoscut al poliţiştilor olteni pentru că a provocat mai multe scandaluri şi bătăi. Chiar și în videoclipurile sale a fost văzut cu vânătăi.

ADVERTISEMENT
Tags: