Life

Culiță Sterp, gest suprem de iubire chiar de Crăciun. Ce surpriză i-a făcut artistul logodnicei sale, Daniela Iliescu

Culiță Sterp a uitat pentru un moment de toate problemele din ultima perioadă și a avut grijă să își impresioneze logodnica, pe Daniela Iliescu.
25.12.2022 | 13:19
Culita Sterp gest suprem de iubire chiar de Craciun Ce surpriza ia facut artistul logodnicei sale Daniela Iliescu
Culiță Sterp, gest emoționant pentru logodnica sa, Daniela Iliescu, de Crăciun. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pentru Culiță Sterp, ultimele luni nu au fost deloc ușoare, însă măcar de Crăciun, acesta și-a găsit liniștea.

Culiță Sterp, urare emoționantă pentru logodnica sa, Daniela Iliescu

Amintim că în urmă cu doar câteva săptămâni, artistul a provocat un accident rutier, iar ulterior s-a aflat că ar fi fost beat la volan și de asemenea, ar fi consumat și droguri.

ADVERTISEMENT

Iată că măcar pentru un moment, Culiță Sterp a decis să uite de toate și să petreacă timp de calitate cu cei dragi, iar bonus, i-a făcut și o surpriză plăcută logodnicei sale, Daniela Iliescu.

Chiar în seara de Ajun, acesta i-a transmis Danielei Iliescu un mesaj emoționant în mediul online. Să nu uităm că deși artistul a fost căsătorit cu artista Carmen de la Sălciua, se pare că nu și-a uitat dragostea din liceu.

ADVERTISEMENT

El și Daniela Iliescu se cunosc din perioada adolescenței, însă nimeni nu avea să știe că aceștia vor ajunge să se regăsească ani mai târziu.

În mesajul emoționant de Crăciun, Culiță Sterp îi mulțumește Danielei Iliescu pentru toate momentele petrecute împreună, dar și pentru faptul că a reușit să îi ofere o familie.

ADVERTISEMENT

”Fata aia frumoasă cu care am fost în clasă la liceu, de care m-am îndrăgostit, alături de care am devenit tată și care mi-a dăruit cel mai frumos lucru din lume: o FAMILIE!

O iubesc! 💙 Fericirea mea, familia! 💙 sărbători fericite tuturor! 🤍”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, concert caritabil înainte de Crăciun

Menționăm că acesta nu este singurul gest pe care artistul îl face în prag de sărbători.

Anterior, Culiță Sterp a susținut și un concert caritabil pentru copii, la Hunedoara. Momentul a fost filmat și distribuit pe internet, iar în imagini am putut vedea că cei mici erau în extaz.

De asemenea, părinții au fost și ei încântați de gestul făcut de artist. Printre altele, în timpul momentului a apărut și Moș Crăciun, iar totul a fost cât se poate de special.

Amintim că și Andreea Tonciu a făcut un gest emoționant de Crăciun.

Vedeta a mers la o familie săracă cu fel de fel de bucate și de asemenea, s-a oferit să îi ajute și cu lemne pentru a depăși perioada iernii.

ADVERTISEMENT