Life

Culiță Sterp, impresionat de niște copii care trăiesc în condiții grele: „Vă implicați dacă mă apuc să le fac o casă?”

Impresionat de condițiile grele în care trăiește o familie, Culiță Sterp a decis să le ceară ajutorul fanilor pentru a le construi o casă.
29.10.2022 | 17:35
Culita Sterp impresionat de niste copii care traiesc in conditii grele Va implicati daca ma apuc sa le fac o casa
Culiță Sterp, impresionat de povestea unor copii nevoiași. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a fost impresionat de o familie fără adăpost pe care a întâlnit-o într-una din multele călătorii pe care le face prin țară. O mamă și șase copii locuiesc într-un cort improvizat, iar solistul vrea să le construiască o casă.

Culiță vrea să construiască o casă pentru o mamă nevoiașă. Artistul le-a cerut ajutorul fanilor săi

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Prin simplitatea lui, el a reușit să cucerească inimile publicului.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu a avut întotdeauna o viață ușoară, din contră, în copilărie a îndurat mai multe lipsuri, iar prin muncă a reușit să-și facă un rost în lume.

Acum, străbate țara în lung și-n lat la concerte, iar de fiecare dată când are ocazia, îi ajută pe cei aflați la nevoie, așa cum a făcut și cu Beni, copilul de suflet al familiei Sterp. 

ADVERTISEMENT

Recent, Culiță a întâlnit o mamă care locuiește împreună cu cei șase copii ai săi într-un cort improvizat pe marginea drumului. Artistul nu a rămas indiferent și a surprins mai multe imagini, pe care le-a încărcat pe contul său de Facebook.

Culiță le-a cerut oamenilor care ajung în zonă sa-i ajute cu ce pot pe femeie și pe micuți. Ulterior, s-a gândit să construiască pentru aceștia o casă. Însă, cum nu poate de unul singur să facă asta, a apelat, din nou, la bunătatea publicului.

ADVERTISEMENT

„Vă implicați și voi să ajutați cu ce puteți dacă mă apuc să le fac o casă la copilașii ăștia?”, a scris Culiță Sterp pe Facebook, în dreptul imaginilor cu familia nevoiașă.

Cum au primit fanii apelul umanitar al lui Culiță Sterp

În comentarii, mulți l-au felicitat pe Culiță Sterp pentru gestul său și s-au oferit să i se alăture în procesul său de a le asigura celor șase copii un acoperiș deasupra capului.

ADVERTISEMENT

Totuși, au fost și un număr mare de persoane care s-au arătat nemulțumite de felul în care cei mici arată și au criticat-o pe mamă.

Artistul a reacționat imediat și le-a transmis un mesaj celor din ultima categorie, afirmând că schimbarea în lume începe cu un gest oricât de mic, nu cu afirmații care fac mai mult rău.

„Din 2 mii de comentarii văd doar câțiva pe care îi pot număra pe degete care au spus că sunt dispuși să ajute, restul doar știu să judece. Că de ce a făcut atâția copii, că de ce ajutăm ucrainenii, că de ce nu se sesizează Protecția Copilului, etc…

Așa suntem noi românii, așteptăm după unii și după alții în loc să plece schimbarea de la noi. Aveți si voi dreptate unii cu ce spuneți, dar copiii ăștia, săracii, n-au nici o vină. Mai bine îi ajutăm noi că, până îi ajută statul, mor de foame!”, a scris Culiță Sterp în comentarii.

ADVERTISEMENT
Tags: