Life

Ce mai face Beni, băiatul de suflet al familiei lui Culiță Sterp. Surpriză imensă dezvăluită de Iancu

Beni, copilul de suflet al familiei Sterp, a revenit alături de cei din Hațeg unde a locuit în ultimii 3 ani. Băiatul de 13 de ani s-a schimbat enorm în ultimele luni.
28.06.2022 | 23:08
Ce mai face Beni baiatul de suflet al familiei lui Culita Sterp Surpriza imensa dezvaluita de Iancu
Beni, copilul ”adoptat” al familiei Sterp, a revenit la Hațeg. Dezvăluirile făcute de Iancu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iancu, fratele lui Culiță Sterp, a dezvăluit ce mai face Beni, băiatul de suflet al familiei sale, care la începutul anului a revenit alături de mama sa biologică. Femeia a reclamat la poliție faptul că minorul este supus la treburi gospodărești.

Beni, copilul ”adoptat” al familiei Sterp, a revenit la Hațeg. Dezvăluirile făcute de Iancu

Beni le-a făcut celor din familia Sterp o surpriză imensă când a venit să-i viziteze în vacanța de vară. Băiatul în vârstă de 13 ani și-a recuperat trotineta cu care făcea scheme în urmă cu ceva vreme și a petrecut timp de calitate în pădure.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp și copilul în vârstă de 13 ani au mers pe munte, la stână, unde au dormit alături de cioban. Au făcut un foc de tabără și s-au bucurat că au reușit să stea împreună, mai ales că au fost extrem de apropiați în ultimii ani.

„Am ajuns la munte dragilor”, spune minorul în ultimul vlog postat de fostul concurent de la Survivor România pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Încheiem seara așa cum se cuvinte. Ne cinstim cu măgarii aici de față”, a completat Iancu Sterp, în filmarea sa, care a adunat foarte multe aprecieri și mesaje de la fani.

Beni, copilul ”adoptat” de familia Sterp, a crescut

Mai mult decât atât, luptătorul nu a uitat să menționeze că Beni, băiatul de suflet al familiei Sterp, a crescut destul de mult în ultima perioadă și aproape îl ajunge la înălțime.

ADVERTISEMENT

„A venit în vizită la noi. E aproape cât mine, e bine, sănătos”, a mai adăugat fratele lui Culiță Sterp, care a petrecut multă vreme în compania băiatului.

Acesta s-a atașat foarte mult de cei din Hațeg și i-a părut foarte rău când a trebuit să plece la familia sa. În timpul șederii alături de cei din neamul Sterp a mers la școală, a avut mereu mâncare și nu i-a lipsit nici afecțiunea.

ADVERTISEMENT