Life

Culiță Sterp, în cătușe, așteaptă să afle dacă stă 30 de zile în arest! Update: manelistul a fost eliberat

După ce și-a petrecut noaptea în arest preventiv, Culiță Sterp urmează să afle dacă va rămâne reținut pentru următoarele 30 de zile.
18.11.2022 | 15:30
Culita Sterp in catuse asteapta sa afle daca sta 30 de zile in arest Update manelistul a fost eliberat
Culiță Sterp urmează să afle dacă va fi arestat. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
18-11-2022
14:50

Culiță Sterp, pus sub control judiciar

Manelistul Culiță Sterp a fost eliberat din arest după cele 24 de ore petrecute după gratii pentru că a condus băut și a provocat un accident în Cluj, informează Spynews

Magistrații au decis că artistul poate fi cercetat sub control judiciar, timp în care, până la finalizarea anchetei din dosarul penal în care e cercetat, manelistul va fi obligat să respecte o serie de reguli. 

Culiță Sterp a ajuns într-o ipostază în care nu și-ar fi dorit vreodată să fie văzut de public. Cântărețul a fost filmat purtând cătușe și așteaptă să afle dacă își va petrece următoarele 30 zile în arest preventiv.

Culiță Sterp, ipostaza în care nu voia să fie văzut. Artistul, cu cătușe la mâini după ce a condus beat și a provocat un accident

Culiță Sterp trage ponoasele faptelor sale. După ce în urmă cu două zile a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, artistul s-a ales cu dosar penal și în scurt timp va afla dacă o să-și petreacă următoarele 30 zile în arest preventiv.

ADVERTISEMENT

Artistul este cercetat pentru vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului. Amintim că solistul a refuzat să oprească la un control de rutină al Poliției, a trecut pe roșu și a lovit un alt participant la trafic.

El a fugit de la locul accidentului și a fost găsit jumătate de oră mai târziu într-un parc. Mai mult, avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a fost reținut de autorități și a petrecut noaptea în arest, însă problemele nu s-au încheiat. Artistul a fost filmat cu cătușe la mâini, în timp ce era condus să afle decizia autorităților din Cluj.

Culiță Sterp, criticat de Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu

Faptele lui Culiță Sterp au fost comentate și în emisiunea Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars. Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu și-au spus fără menajamente părerea despre cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu.

Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie”, a spus Cătălin Cazacu la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Andrei Ștefănescu este de părere cu succesul l-a schimbat pe Culiță Sterp și acum nu mai ține cont de lucrurile importante.

„Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale”, a afirmat prezentatorul de televiziune.

ADVERTISEMENT
Tags: