Life

Culiță Sterp a fost reținut 24 de ore, după ce a condus băut, a fugit de polițiști, a trecut pe roșu și a provocat un accident grav în Cluj

Culiță Sterp, pe mâna oamenilor legii. Artistul a fost arestat preventiv pentru accidentul provocat în noaptea de miercuri spre joi.
17.11.2022 | 20:11
Culita Sterp a fost retinut 24 de ore dupa ce a condus baut a fugit de politisti a trecut pe rosu si a provocat un accident grav in Cluj
Culiță Sterp, pe mâna oamenilor legii. Artistul a fost arestat preventiv pentru accidentul provocat în Cluj-Napoca. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul interpret de muzică de petrecere a fost reținut 24 de ore, după ce a condus băut, a trecut pe roșu și a provocat un accident grav în Cluj-Napoca. Cântărețul s-a ales cu dosar penal după ce a fugit de la fața locului.

Culiță Sterp, pe mâna oamenilor legii. Artistul a fost arestat preventiv pentru accidentul provocat în Cluj-Napoca

Culiță Sterp a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce a provocat un accident grav în noaptea de 16 spre 17 noiembrie 2022. Vedeta se afla sub influența băuturilor alcoolice, în prezent fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a transmis IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, accident sub influența băuturii

Culiță Sterp a provocat accidentul din Cluj-Napoca în timp ce se afla sub influența băuturii. Rezultatele etilotestului, efectuate la scurt timp după impact, au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vedeta s-a ales cu dosar penal după ce a fugit de la fața locului. O altă sancțiune luată în calcul de oamenii legii este și faptul că artistul de muzică de petrecere nu a respectat culoarea semaforului și a trecut pe roșu.

ADVERTISEMENT

Bolidul său de lux, în valoare de peste 80.000 de euro, a fost lovit pe partea laterală stângă, chiar în dreptul șoferului, de un autoturism marca Logan care circula regulamentar.

Bărbatul de 32 de ani a ajuns la spital pentru mai multe investigații medicale, dar a fost externat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Totodată, potrivit unor informații apărute recent, Culiță Sterp nu a oprit la semnalul polițiștilor și a fost surprins de radar cu o viteză peste limita legală, mai ales că se afla pe o stradă din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT