Life

Culiță Sterp, oprit în trafic de polițiști! „Cadoul” inedit pe care i l-au făcut oamenii legii după control

03.06.2020 | 16:10
Culita Sterp oprit in trafic de politisti Cadoul inedit pe care i lau facut oamenii legii dupa control
ADVERTISEMENT

Indiferent de numele și celebritatea de care se bucură, nimeni nu poate scăpa de brațul lung al legii în momentul în care comite o abatere. A simțit-o pe pielea sa și Culiță Sterp, unul dintre cei mai iubiți dintre maneliștii noului val, când a fost oprit în trafic de echipajele de poliție.

Vigilenți, ca întotdeauna, oamenii legii l-au tras pe dreapta pentru un control de rutină, iar dacă sunteți curioși ce a ieșit, vă spune chiar fostul concurent de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Pățaniile lui Culiță Sterp pe șoselele patriei. Ce „cadou” a primit din partea polițiștilor

De curând, îndrăgitul cântăreț de manele a profitat de întâlnirea virtuală cu fanii săi pentru a le povesti cu lux de amănunte experiența amuzantă trăită pe șoselele patriei noastre, când a fost oprit de polițiști.

După ce s-au asigurat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul autoturismului său, aceștia i-au „dăruit” un muștiuc de la aparatul etilotest, în semn de amintire.

ADVERTISEMENT

Da, deci… Mulțumesc Poliției Române, pentru că mi-a dat cadou… Săru’mâna!”, le-a transmis Culiță Sterp oamenilor legii.

Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online s-au amuzat copios și l-au răsplătit cu nenumărate like-uri. Nu au lipsit nici inimioarele din partea admiratoarelor, mai ales că acum este un bărbat liber.

ADVERTISEMENT

Își vinde „frumusețea”: „Nu fac schimburi”

De curând, manelistul a simțit nevoia unei schimbări radicale motiv pentru care s-a hotărât să își scoată la vânzare unul dintre cele mai prețioase bunuri din viața sa. Vorbim, bineînțeles despre bolidul de lux la volanul căruia a cutreierat de-a lungul timpului întreaga țară, singur sau alături de fosta soție, Carmen de la Sălciua.

De vânzare! 47.000€ neg , Motor 3.0 Diesel, an 2016 Aug, 126.000 km, mașina mea personală!

Pentru alte detalii, lăsați-mi mesaj și vă las numărul de telefon! ? P.S: Nu fac schimburi sau combinații!”, a scris Culiță Sterp în anunțul publicat pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: