Life

Culiță Sterp, prădat de hoți chiar înainte de concert. Artistul a făcut un apel disperat către fanii săi: „Poate sunt români”

Culiță Sterp a făcut un apel disperat către toți fanii său. Artistul, aflat în Italia, s-a lovit de o problemă uriașă chiar înainte de concert.
23.03.2024 | 11:48
Culita Sterp pradat de hoti chiar inainte de concert Artistul a facut un apel disperat catre fanii sai Poate sunt romani
Culiță Sterp, prădat de hoți în Italia. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp pare să fie lovit de ghinioane în ultima vreme. După ce s-a lovit de o serie de neplăceri în Spania, ajuns în Italia, a dat de necazuri mai mari. A apelat, disperat, la fanii săi de pe internet.

Culiță Sterp, necazuri imense în Italia

Ghinioanele se țin lanț de Culiță Sterp în ultima vreme. În Spania, artistul a făcut pană înainte de a ajunge la concert, apoi i s-au rupt pantalonii în fund chiar după ce urcat pe scenă.

ADVERTISEMENT

Dar ce avea să urmeze pentru cântăreț s-a dovedit a fi mult mai rău. Acesta a mers în Italia, pentru a susține a serie de concerte, dar la scurt timp după ce a ajuns în țară, mașina formației cu care el cântă a fost spartă.

Hoții au furat două bagaje cu haine și două microfoane- cea mai mare pagubă, în situația dată, a artistului. Pentru că, fără obiectele cu pricina, Culiță Sterp nu-și poate onora contractele.

ADVERTISEMENT

„Avem o problemă. Ni s-a spart mașina în Italia, este mașina cu care băieții merg la cântat, este mașina cu care merge formația. Ei doar ce au ajuns acolo în Torino, mai exact (…) Li s-a spart geamul, li s-au furat două microfoane în valoare de 5.000 de euro și două bagaje cu haine.

Nu au putut să ia mai mult, nu știu ce s-a întâmplat (…) Putea să fie mult mai rău. Vorba aceea… în tot răul este și un bine, dar cum am zis, au luat doar două microfoane”, a povestit Culiță Sterp într-un clip video pe TikTok.

ADVERTISEMENT

A făcut apel către publicul său

În aceste condiții, Culiță Sterp a făcut un apel disperat către publicul său de pe internet, sperând să-i găsească pe cei care i-au spart mașina, măcar pentru a-și recupera microfoanele. În caz contrar, este hotărât să depună plângere.

„Eu nu sunt rău de pagubă. Chestia este că nu avem acum la ce să cântăm. Noi plecăm în seara asta la Torino (…) Mâine seară cântăm la Verona, iar poimâine suntem la Padova, tot așa la o petrecere și chestia este că nu avem la ce să cântăm, asta este problema. Eu fac acum acest video în speranța că cei care ne-au luat microfoanele, poate sunt români”, a dezvăluit artistul.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Culiță Sterp a revenit cu un alt videoclip, prin care și-a anunțat fanii că a făcut rost de alte două microfoane și ca va putea, în acest fel, să se întâlnească cu toți cei care îl așteaptă la spectacole.

ADVERTISEMENT
Tags: