Life

Ghinionul s-a ținut scai de Culiță Sterp. Cu ce probleme s-a confruntat artistul în Spania

Culiță Sterp a fost lovit de ghinion în America. Artistul a mers peste hotare pentru a-și încânta fanii, dar a avut câteva obstacole.
18.03.2024 | 14:16
Ghinionul sa tinut scai de Culita Sterp Cu ce probleme sa confruntat artistul in Spania
Ce a pățit Culiță Sterp imediat ce a urcat pe scenă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Atât în România, cât și în străinătate, Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați români de către români. Artistul are numeroase concerte, însă recent, a avut parte de o serie de întâmplări nefericite.

Culiță Sterp, lovit de ghinion în Spania

Recent, Culiță Sterp a mers în Spania, acolo unde a avut câteva spectacole. Numai că, fratele lui Iancu Sterp, concurent la Survivor România All Stars, a avut parte de o serie de ghinioane.

ADVERTISEMENT

Astfel că, artistul care anul trecut a fost implicat într-un accident rutier, a început cu o pană. Când mai avea numai cinci minute până a ajunge la locația unde trebuia cânte, mașina i s-a stricat.

Culiță Sterp a povestit, mâhnit, totul pe internet și le-a explicat fanilor săi cu ce eveniment nefericit se confruntă. Cântărețul a mărturisit că nu se aștepta ca acest lucru se i se întâmple tocmai lui.

ADVERTISEMENT

„Of, viață, dar cu ce-am greșit în viața asta? Am făcut pană. Mai aveam 5 minute până să ajungem. Suntem în Spania și oamenii care ne duc de la o cântare la asta, că am venit cu avionul normal.

Nu venim cu mașina, că nu suntem nebuni să venim cu mașina. Dar de la cântare la alta, dintr-un oraș în altul mergem cu mașina și asta e. Am făcut pană. Care ne-ați blestemat?”, a dezvăluit Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Ce i s-a întâmplat după ce a urcat pe scenă

Însă, nici bine nu a ajuns la concert că a avut parte de o altă peripeție. După ce a urcat pe scenă, solistului i s-au rupt pantalonii între picioare. Ulterior, a încărcat o imagine pe Instagram, mărturisind că este pentru ultima dată când va îmbrăca acel costum.

„Ultima poză în costumul ăsta, că mi s-au rupt pantalonii între picioare când am urcat pe scenă”, a povestit Culiță Sterp în mediul online despre peripeția prin care a trecut în timpul spectacolului.

ADVERTISEMENT

Cu toate că s-au ținut ghinioanele lanț de el, Culiță Sterp a reușit să ducă seara la bun sfârșit și a publicat mai multe filmulețe, în care apare împreună cu publicul său – bucuros să-l vadă și să-l asculte.

ADVERTISEMENT
Tags: