Life

Gestul făcut de Culiță Sterp înainte de sărbători. Pentru cine a cântat artistul: “A fost cea mai grea cântare din viața mea”

Gestul pe care Culiță Sterp l-a făcut în prag de sărbători. Pentru cine a cântat îndrăgitul interpret de muzică de petrecere.
16.12.2023 | 18:51
Gestul facut de Culita Sterp inainte de sarbatori Pentru cine a cantat artistul A fost cea mai grea cantare din viata mea
Pentru cine a cântat Culiță Sterp înainte de sărbători. Gest emoționant. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gestul special pe care Culiță Sterp l-a făcut înainte de sărbători. Artistul a avut o cântare în fața unor oameni cu povești emoționante de viață și a postat totul în mediul online.

Gestul făcut de Culiță Sterp în prag de sărbători. Unde a cântat

Înainte de sărbători, Culiță Sterp a făcut un gest caritabil și a mers să-i colinde pe bătrânii de la un azil din Caraș-Severin. Cântărețul a postat, pe pagina sa, imagini cu momentul, și a recunoscut că a fost foarte emoționat.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost la un pas să izbucnească în lacrimi în acele momente. Totodată, s-a bucurat să le aducă zâmbetul pe buze vârstnicilor de la centrul respectiv, mai ales că sunt departe de familii, în prag de Crăciun.

Culiță Sterp a vrut să facă o faptă bună pentru vârstnici, iar aceștia s-au bucurat să-l audă cântând. Interpretarea a fost una plină de emoție, după cum se poate vedea în clipul video postat în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Am fost cu colinda la Azilul de bătrâni Sfânta Treime Glimboca. A fost cea mai grea cântare din viața mea! Doamne, câtă emoție. Cu greu îmi stăpâneam lacrimile şi să nu-mi exteriorizez trăirile din acel moment.

Bătrânii sunt exact ca niște copii după o anumită vârstă. Sunt oameni cu povești de viață diferite, care au trecut prin multe, unii au venit ei la azil că nu mai au pe nimeni, pe alții i-au adus copiii, nepoții, fiecare cum au putut, alții au probleme de sănătate, pe alții îi apasă doar anii mulți și grei ai bătrâneții, dar cel mai important este că sunt într-o comunitate și oamenii de acolo, prietenii mei Zarius și Nico Rădulescu împreună cu angajații lor au mare grijă de ei și nu le lipsește nimic.

ADVERTISEMENT

A fost plăcerea mea să fac acest mini spectacol caritabil, să merg să le colind și să le cânt câteva cântări creștine prin care să-i aducem slavă și să-i mulțumim Lui Dumnezeu pentru tot! Am făcut-o din toată inima! Dacă aveți răbdare, urmăriți până la capăt, să vedeți câtă emoție transmite acest video”, a transmis Culiță Sterp pe Facebook.

Culiță Sterp, fericit alături de iubita lui, Daniela Iliescu

În afară de faptul că este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică de petrecere din România, Culiță Sterp este fericit și în plan personal.

ADVERTISEMENT

Artistul este de câțiva ani alături de iubita lui, Daniela Iliescu. Cei doi au împreună un fiu, Milan, în vârstă de doi ani. Cântărețul se bucură de viața alături de familia lui și își iubește foarte mult partenera de viață.

În urmă cu câteva luni, Daniela Iliescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Culiță  Sterp a avut un mesaj emoționant la adresa mamei copilului său, pe care l-a postat pe rețelele sociale. Interpretul speră ca el și Daniela Iliescu să fie împreună până la adânci bătrâneți.

“La mulți ani, frumoasa mea! Azi ai schimbat prefixul, dar pentru mine ești la fel de tânără, ca atunci când te-am cunoscut, și mai frumoasă pe zi ce trece! Te iubesc din toată inima.

Îți mulțumesc pentru tot ce am trăit alături de tine, dar cel mai mult pentru minunea din viața noastră, băiatul nostru pe care tu l-ai adus pe lume! Îți doresc să ai numai zile senine alături de noi și să nu-ți lipsească nimic.

Să știi că în mine ai, în primul rând, un prieten, un partener de viață care te susține în orice și un tată pentru copilașii noștri! Te iubesc din toată inima și îmi doresc să îmbătrânim împreună!”, a scris cântărețul pe pagina de Instagram.

Cei doi se cunosc încă din perioada liceului. Relația lor a început mult mai târziu, după despărțirea dintre lui Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua. Acum ceva timp, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, iar în prezent sunt logodiți. Deocamdată, nu se știe când va avea loc nunta.

ADVERTISEMENT
Tags: