Life

Culiță Sterp și-a filmat fratele într-o ipostază neașteptată pe bancheta din spate a mașinii – Foto

20.08.2020 | 18:36
Culita Sterp sia filmat fratele intro ipostaza neasteptata pe bancheta din spate a masinii  Foto
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și-a surprins fratele într-o ipostază în care acesta nu a vrut să fie văzut.

Culiță Sterp și-a făcut de râs fratele din nou

Nicolae l-a luat pe fratele său, Iancu, la București, unde trebuia să stabilească datele unei colaborări cu Costi Ioniță și să facă înregistrări pentru viitoarele proiecte muzicale.

Acesta a stat pe tot drumul de la Hațeg spre Capitală pe bancheta din spate, iar la un moment dat, fiind extrem de obosit,  a adormit.

ADVERTISEMENT

Culiță făcea glume pe seama fratelui său și, la un moment dat, în timp ce îl filma ca să le arate tuturor cât e de somnoros, l-a trezit.

„Nu are nicio treabă… Mai trezește-te, băi! Băi!”, îi spunea Culiță lui Iancu, dar fără mare noroc prima oară.

ADVERTISEMENT

„A dormit tot drumul. Fraților, condus de 500 și ceva de kilometri, ăsta doarme de nu are treabă”, a mai spus cântărețul de muzică de petrecere din Țara Hațegului.

Nu e prima oară când Culiță face mișto de fratele său în public. S-a mai întâmplat recent când acesta căra un pepene după el.

ADVERTISEMENT

Iancu, cu pepenele pe troller prin Mamaia

„Așa se întâmplă dacă aduci țăranul la mare, priviți. Uite ce face, a venit cu pepenele după el”, i-a spus Culiță lui Iancu Sterp, care purta un pepene pe un troller prin Mamaia.

„Daaaa, lasă că vii tu la mine și-mi spui că vrei pepene, cu stomacul gol, te văd eu”, a fost replica pe care i-a dat-o Iancu.

ADVERTISEMENT

Iancu și Culiță nu sunt singurii celebri din familia Sterp. În urma mai multor apariții televizate, mai ales în timpul participării mezinului la Survivor România, mama Geta a devenit una din cele mai iubite personaje din familiile vedetelor.

Băieții i-au făcut mamei lor și pagină de Instagram, iar aceasta începe să se acomodeze cu haosul din lumea mondenă în care s-au băgat feciorii ei.

culiță sterp
Iancu Sterp, surprins dormind. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT