Life

Culmea justiției! What’s Up, pus să lucreze în folosul comunității după ce și-a snopit în bătaie iubita în 2019. Abia acum s-a aflat

10.06.2020 | 13:53
Culmea justitiei Whats Up pus sa lucreze in folosul comunitatii dupa ce sia snopit in bataie iubita in 2019 Abia acum sa aflat
ADVERTISEMENT

Încurcate mai sunt căile justiției din România! Cântărețul What’s Up a scăpat mult prea ieftin în opinia oricărui om cu minim bun simț și respect față de lege pentru bătaia pe care i-a aplicat-o în 2019 iubitei sale.

What’s Up dezvăluie abia acum ce pedeapsă a primit pentru că și-a bătut iubita

Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu Marius Ivancea după acel episod, căci bărbatul zburda liber pe stradă, putând oricând, la furie, să lovească și alte femei, având în vedere că nu a fost primul episod în care cântărețul nu și-a putut controla nervii.

ADVERTISEMENT

Acum, după un an, chiar Marius spune ce pedeapsă a primit pentru că și-a bătut iubita: a fost pus să muncească în folosul comunității.

Inițial, acestuia i se solicitase 6 ani de închisoare cu suspendare, însă judecătorii au considerat că violența, în acest caz, poate fi pedepsită doar cu niște muncă neremunerată.

ADVERTISEMENT

„Tura trecută nu am putut să vin să vorbesc la TV, pentru că după ce mă certasem cu iubita, niște polițiști cu dorință de afirmare și au luat-o la fugă după mine. M-au dat jos de pe bicicletă, mi-au pus piciorul pe gât… N-am putut să vorbesc pentru că a fost o cercetare. Domnul procuror a scris acolo că am trei capete de ultraj”, a declarat artistul la TV, potrivit spynews.ro.

„I-am explicat procuroarei și a înțeles”

Oamenii legii au vrut să îi dea o pedeapsă mai aspră lui Marius, însă acesta s-a victimizat suficient, cerându-și iertare, astfel încât n-a mai primit pedeapsa de 6 ani cu suspendarea, maximul pe care îl risca.

ADVERTISEMENT

„Trist a fost că nu am putut să ies în public să îmi iau apărarea. Într-un final, i-am explicat procuroarei și a înțeles. I-am recunoscut că am greșit, că nu faci așa și te apuci să țipi ca nebunul”, a mai povestit cântărețul.

Zilele trecute, pe numele lui Marius Ivancea s-a deschis un nou dosar penal, pentru că a sărit la bătaie la un vecin. Alți cinci vecini de-ai artistului au făcut plângeri penale pe numele acestuia, artistul alegându-se cu o amendă, deocamdată, pentru tulburarea liniștii publice.

ADVERTISEMENT
What’s Up
What’s Up are un istoric infracțional destul de stufos. În urmă cu mai mulți ani o bătea pe fosta nevastă, Simina, în Centrul Vechi al Capitalei. Sursa foto: click.ro