Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a ajuns Papeau să aibă cântec în peluza giuleșteană. “Are stilul lui Goanță”

Ionuț Voicu dezvăluit cum a ajuns Papeau să aibă cântec la Rapid. Pe subiectul jucătorului francez, Robert Niță și Lucian Ionescu au avut un scurt conflict.
27.09.2023 | 22:44
Cum a ajuns Papeau sa aiba cantec in peluza giulesteana Are stilul lui Goanta
Ionuț Voicu dezvăluit cum a ajuns Papeau să aibă cântec la Rapid. Pe subiectul jucătorului francez, Robert Niță și Lucian Ionescu au avut un scurt conflict.
ADVERTISEMENT

Jayson Papeau este unul dintre puținii jucători care au evoluat în Giulești și care a reușit să le cucerească inimile fanilor. Mijlocașul francez are chiar o melodie dedicată pentru el și intonată de suporterii Rapidului. Despre cum a ajuns Papeau să aibă cântec în Giulești a vorbit Ionuț Voicu.

Cum a ajuns Papeau să aibă cântec în peluza giuleșteană

La SUFLET DE RAPIDIST, Ionuț Voicu a vorbit despre cum a ajuns Papeau să aibă cântec în Giulești. Francezul este foarte iubit de suporterii Rapidului, care i-a cucerit prin calitatea tehnică pe care o are. Ionuț Voicu a susținut că toată lumea are încredere în capacitățile fotbalistului, iar acest lucru este benefic și pentru club, dar și pentru fani.

ADVERTISEMENT

“Papeau are cântec de la accidentare. El a ajuns la Rapid, ușor-ușor s-a acomodat și a început să joace. După a ajuns într-un moment foarte bun și a pățit acea accidentare la gleznă. Suporterii au început să vadă ce fel de jucător este.

Văd calitatea lui tehnică și cred foarte mult în el. Atunci, ca să îi ridice moralul și să îl sprijine, au inventat această melodie. Ei o cântă în continuare. Noi avem încredere în el, pentru că e un fotbalist tehnic. 

ADVERTISEMENT

Prin ceea ce zici tu și oamenii din tribună pe noi ne faceți mai puternici. Că ei întreabă de Papeau, că de ce nu bagă, pentru că și el este bun. Asta înseamnă că Rapid are un lot bun și atunci suntem bine și noi și suporterii.”, a explicat Ionuț Voicu.

Păreri împărțite între Lucian Ionescu și Robert Niță, după fenomenul Papeau

Lucian Ionescu a explicat motivul pentru care suporterii giuleșteni îl apreciază atât de mult pe Papeau. Invitatul de bază al emisiunii SUFLET DE RAPIDIST, este de părere că francezul i-a cucerit atât prin calitatea tehnică, asemănătoare marelui Goanță, dar și prin modul în care acesta recuperează balonul de la adversari.

ADVERTISEMENT

“Să îți dau două motive pentru care Papeau este iubit în Giulești. Din punct de vedere vizual. Papeau are stilul acela de a dribla, cum avea Goanță pe vremuri.

Publicul iubește foarte mult genul de deposedare pe care are Papeau. El riscă accidentări prin modul de a deposeda adversarul. Pentru că el nu deposedează să dea mingea în out.  Acesta este stilul său de joc.”, a fost explicația lui Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT

În continuarea discursului lui Lucian Ionescu, Robert Niță a avut câteva lucruri de spus. Gazda emisiunii SUFLET DE RAPIDIST, nu a fost de acord cu părerile colegului său de platou. Niță susține că Papeau nu poate fi comparat cu Goanță și este de părere că Rrahmani este un jucător mult mai valoros decât fotbalistul francez.

“Lucian, termină cu astea. Dacă tu mi-l compari pe Goanță cu Papeau. Păi Goanță dacă îl pui acum pe teren, driblează mai bine decât Papeau. El nu a fost adus la Rapid să deposedeze.

Dacă mă întrebi pe mine, să fac o alegere, ca suporter vorbesc, păi eu l-aș alege pe Rrahmani de 1400 de ori înaintea lui Papeau. El are câteva meciuri în care a făcut ce nu au reușit alții într-un campionat întreg.”, a spus Robert Niță.

Ionuț Voicu, despre cântecul lui Papeau din Giulești

ADVERTISEMENT