Sport

Discursul de luptă al lui Săpunaru, analizat de vestiar. ”Uitați-vă cum o spune”

Cristi Săpunaru a avut un discurs fenomenal înaintea meciului Rapid - CFR 3-1, iar Ionuț Voicu a vorbit la SUFLET DE RAPIDIST despre influența pe care o are căpitanul în vestiar.
27.09.2023 | 11:54
Discursul de lupta al lui Sapunaru analizat de vestiar Uitativa cum o spune
Cristi Săpunaru a avut un discurs fenomenal înaintea meciului Rapid - CFR 3-1, iar Ionuț Voicu a vorbit la SUFLET DE RAPIDIST despre influența pe care o are căpitanul în vestiar. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ajuns la 39 de ani, căpitanul giuleștenilor și-a încurajat coechipierii în stilul caracteristic și i-a impresionat până și pe experți la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ionuț Voicu, extaziat de discursul ținut în vestiar de Săpunaru

Invitatul special lui Robert Niță la cea mai recentă ediție a emisiunii SUFLET DE RAPIDIST, team-managerul Ionuț Voicu a rămas uluit de discursul lui Cristian Săpunaru și a explicat cât de important este căpitanul în vestiarul Rapidului.

ADVERTISEMENT

”În vestiar avem calitate foarte, foarte bună și nu o spun doar că sunt eu acolo sau pentru că trebuie să vorbesc frumos. E o calitate umană foarte bună. Bine, cu Săpun (n.r. – Cristi Săpunaru) e și greu să comenteze cineva.

Am văzut și eu discursul lui Săpunaru, eu nu am fost în vestiar în momentul acela. A avut un discurs senzațional. Scurt, la obiect, exact ce trebuia să transmită un căpitan. De asta e Săpunaru. S-a ridicat părul pe mine.

ADVERTISEMENT

Știi care e chestia, poate că multă lume o observă așa general. Uitați-vă la el cum o spune cu toată convingerea, cu toată trăirea, cu toată ființa lui. Și atunci înțelegi de ce ceilalți de pe lângă el încep să trăiască și ei lucrurile astea.

Nu toți sunt rapidiști și nu înțeleg multe lucruri, dar prin felul lui de a fi și prin cum organizează vestiarul și viața echipei și străinii cred și trăiesc lucrurile astea atunci când intră în vestiarul Rapidului”, a declarat Voicu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii străini s-au îndrăgostit de Rapid

Afirmațiile oficialului din Giulești au fost susținute și de ofițerul de presă Lucian Ionescu, care a amintit faptul că mulți jucători străini au rămas atașați de culorile vișinii chiar și după ce au plecat de la Rapid.

”Ăsta este spiritul Rapidului. Noi avem o pancartă lipită în vestiar cu un discurs ținut de nea Valentin Stănescu în anul promovării. Astea se moștenesc și se transmit. Spiritul acela de rapidist. Chiar dacă un străin vine mercenar, și când spun mercenar o spun că vine să câștige bani, în momentul în care ajunge la Rapid și începe să priceapă devine rapidist.

ADVERTISEMENT

Vorbim de Papeau acum, dar avem alte exemple, pe Godfroid (n.r. – Manuel Godfroid), pe Ziyati (n.r. – Noureddine Ziyati). Eu țin legătura cu ei. Și Bozovic (n.r. – Vladimir Bozovic). Păi Bozovic înainte de meciuri postează ‘Hai Rapid!’, ‘Hai să batem azi’”, a spus Lucian Ionescu, la SUFLET DE RAPIDIST.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe site-ul nostru marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și YouTube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Ionuț Voicu, impresionat de discursul lui Săpunaru

ADVERTISEMENT