Life

Cum a ajuns Ramona Olaru la Antena 1, de fapt. Nu a luat castingul din prima, dar a avut parte de o surpriză

Cum a ajuns Ramona Olaru la Antena 1, de fapt? Vedeta face o super echipă alături de Răzvan Simion și Dani Oțil de ceva timp.
10.01.2024 | 09:33
Cum a ajuns Ramona Olaru la Antena 1 de fapt Nu a luat castingul din prima dar a avut parte de o surpriza
Cum a ajuns Ramona Olaru la Antena 1. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe Ramona Olaru o știm cu toții de la Antena 1. Aceasta este asistenta celor doi prezentatori tv, Răzvan Simion și Dani Oțil, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Cum a ajuns însă vedeta pe post?

Cum a ajuns Ramona Olaru la Antena 1, de fapt

Ramona Olaru a vorbit deschis despre ascensiunea sa. Vedeta și-a început drumul în televiziune la Super Bingo Metropolis. Pe când era în facultate însă, a decis să viseze la mai mult.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru viva.ro ea a povestit că a văzut un anunț în care Răzvan și Dani își căutau o nouă vecină și s-a înscris imediat. Din păcate însă, Ramona Olaru nu a luat castingul de la Antena 1, însă se pare că a reușit să facă totuși impresie bună.

Drept urmare, numărul ei a rămas în contactele acestora. Ulterior a fost contactată pentru Super Bingo, însă nu a uitat ceea ce și-a propus. Își dorea enorm să facă echipă cu Răzvan și Dani și iată că a și reușit să facă acest lucru în final.

ADVERTISEMENT

„Dacă derulăm puțin mai mult, am cam făcut ucenicia la Super Bingo Metropolis! În anul 2013 eram la facultate, iar băieții își căutau o nouă vecină și m-am înscris, neașteptând neapărat să fiu sunată! Dar am fost… Nu m-au ales pe mine, însă am făcut impresie bună și am rămas în contactele lor, oarecum!

La scurt timp, am fost sunată pentru Super Bingo, abia apoi a venit și partea cu „Prietenii de la 11. Apetitul mi-a fost deschis de către băieți, când i-am văzut prima dată pe post la Național… Mă vedem mereu pe lângă ei pe platou și încercam să îmi dau seama cum ar trebui să intru în TV”, a povestit Ramona Olaru, cu privire la ascensiunea de la Antena 1, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Răzvan și Dani au ajutat-o enorm pe colega lor

Nu i-a fost frică de nimic și a mers mai departe. Vedeta de la Antena 1 se consideră o persoană deschisă și comunicativă. Mai mult de atât, adoră provocările, iar emisiunea Neatza cu Răvan și Dani chiar a fost una destul de mare.

Ramona Olaru povestește însă că regizorul de platou a avut încredere în ea. De asemenea, producătoarea emisiunii a susținut-o la rândul ei, iar în fiecare zi, vedeta a învățat ceva nou.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion i-a dat de asemenea o lecție importantă vedetei. De cealaltă parte, Dani Oțil a contribuit și el enorm la modul în care aceasta a ajuns să se descurce în timpul filmărilor.

„Am fost susținută și învățată de la început atât de Răzvan, cât și de Dani. Dar și de Miki, regizorul de platou, care a avut cea mai mare încredere în mine, și bineînțeles de doamna Elena, producătoarea emisiunii. (…) 

Dar cel mai important, de la Răzvan am învățat mereu să fiu o lady și să mai las satul puțin în urmă când e nevoie, iar Dani are un mod foarte bun de a mă învăța tehnici de televiziune”, a mai dezvăluit Ramona Olaru, în legătură cu job-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT