Life

Ramona Olaru și-a pus colegii de platou pe gânduri. Ce glumă a făcut în direct la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru și-a pus pe gânduri colegii de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce glumă misterioasă a făcut în timpul emisiunii?
13.11.2023 | 12:58
Ramona Olaru sia pus colegii de platou pe ganduri Ce gluma a facut in direct la Neatza cu Razvan si Dani
Ce glumă a făcut Ramona Olaru. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a stârnit semne de întrebare colegilor săi de platou. Asistenta TV a făcut o nouă glumă, de această dată destul de misterioasă. Nimeni nu și-a dat seama la ce s-a referit cu precizie. Totul s-a întâmplat în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce glumă misterioasă a făcut Ramona Olaru în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru este de ani buni asistentă TV la Neatza cu Răzvan și Dani. Reușește de multe ori ca prin aparițiile sale să cucerească publicul, mai ales când face și o glumă bună. Deja a devenit un obicei ca Ramona Olaru să aducă în platou ”gluma zilei”.

ADVERTISEMENT

Frumoasa asistentă TV stârnește mai mereu hohote de râs prin glumele ei, toate având un subînțeles. De această, însă, nimeni nu și-a dat seama la ce s-a referit cu exactitate. Ramona Olaru a vorbit despre matematică, asociind-o cu întâmplări din viața sa.

”Am ajuns la un nivel în viața mea încât și dacă aș ajunge să fiu logaritm, nu m-aș lăsa în baza unor persoane. Ai prins-o?”, a declarat Ramona Olaru, luni dimineață, 13 noiembrie, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru s-a amuzat de faptul că nimeni nu a înțeles-o și a mai precizat în mod ironic faptul că nu ar mai trebui să vină cu glume inteligente, fiindcă sunt mai dificil de perceput. Asta după ce în anumite zile unele glume de-ale ei sună astfel:

”Trebuia să-mi spuneți și mie bună dimineața, respir bine că dorm bine, dorm frumos. Cupidon crede că am vestă antiglonț, de aia nu trage niciodată în mine. De asta eram supărată, așteptam să mă salutați voi”, a declarat Ramona Olaru într-o altă ediție de la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Ramona Olaru asistentă TV la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru face parte din echipa Neatza cu Răzvan și Dani din anul 2019, după ce a înlocuit-o pe Flavia, în postul de asistentă TV. Aceasta din urmă a fost nevoită să se retragă din profesia care a consacrat-o deoarece era însărcinată.

Ramona Olaru pare că se înțelege foarte bine cu echipa emisiunii și a făcut o impresie bună încă de la angajare. Dani Oțil a rememorat într-o zi  cum s-a prezentat colega sa la interviu. Încă de atunci a demonstrat că este o fire cu simțul umorului și avea un alt fizic.

ADVERTISEMENT

”A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut”, a spus Dani Oțil în timpul emisiunii sale.

ADVERTISEMENT