Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a ajuns Sepsi să facă transferul record: “Dacă pe un ciobănaș ca tine luăm 1 milion…”

Parcursul bun al lui Sepsi în Conference League a atras atenția echipelor din străinătate. Jucătorii din Sfântu Gheorghe sunt la mare căutare, iar prima plecare a fost deja confirmată.
05.09.2023 | 12:20
Cum a ajuns Sepsi sa faca transferul record Daca pe un ciobanas ca tine luam 1 milion
Cum A REUSIT Sepsi SA INCASEZE 1 MILION de euro pe TRANSFERUL lui Dumitrescu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Sepsi a fost la un pas să intre în grupele Conference League. Echipa lui Ciobotariu a reușit să treacă de CSKA Sofia, iar apoi să o elimine și pe Aktobe în drumul ei către grupe. Echipa din Sfântu Gheorghe s-a luptat col la cot cu Bodo/Glimt în play-off și a demonstrat că este o echipă competitivă la nivel european.

Sepsi vinde în străinătate

“Pot să spun că e cel mai scump jucător pe care l-am vândut până acuma. E un jucător tânăr, de perspectivă, care a avut meciuri foarte bune în campionat și în Europa. A mai avut avut o ofertă de 500.000 acum două luni și când a semnat prelungirea i-a zis că o sa pleci pe dublu și așa a fost.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru el, un copil muncitor care merită să plece la o echipă mai mare. A fost monitorizat și de CSKA Sofia, dar ofertă concretă nu am primit de la Sofia. Doar cea de 500.000 din Belglia”, a declarat Attila Hadnagy pentru FANATIK SUPERLIGA.

Cel mai scump jucător vândut vreodată de Sepsi este Andres Dumitrescu. În vârstă de 22 de ani, Dumitrescu joacă la Sfântu Gheorghe din 2020. S-a impus încet, dar sigur, în prima echipa a lui Ciobotariu, iar performanțele din acest an l-au propulsat către cehii de la Slavia Praga contra sumei de 1 milion de euro.

ADVERTISEMENT

“Tu i-ai spus că o să plece pe sumă dublă, dar nici tu nu credeai”, a spuns în glumă Cristi Coste. Hadnagy a replicat: “Nu, sincer nu, dar am vrut să îi zic și lui că are valoare. Știam că o să mai primim oferte pe el, dar nu credeam nici eu personal că o să vină o sumă mare așa de repede”.

Ștefănescu este următorul produs de export al lui Sepsi

Marius Ștefănescu este unul din cei mai râvniți jucători din Liga I. Dorit insistent la FCSB de către Gigi Becali, mijlocașul lui Ciobotariu este de vânzare, însă doar pentru prețul corect. După afacerea Dumitrescu, Sepsi speră să obțină o sumă și mai bună pe Ștefănescu și de ce nu, o mutare direct în străinătate.

ADVERTISEMENT

“Da, Ștefănescu e altceva. i-am și zis, dacă pe un ‘ciobănaș’ ca tine am luat un milion, pe Ștefănescu trebuie să-l vindem cu mult mai mult”, a declarat Hadnagy, completat de către Cristi Coste: “‘Ciobănașu’ bine mersi acum, Slavia Praga, un jucător care merită și care a jucat foarte bine în această perioadă”.

“Am glumit, Dumitrescu a crescut foarte mult și are o capacitate de efort foarte mare. El trebuie să se mai cizeleze la centrări, la pase, dar este foarte tânăr și poate. Eu zic că acolo o să reușească și o să-l vândă cu mulți bani pe Dumitrescu. Și la noi așa a fost alintat, Riise”, a completat Attila Hadnagy.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

Sepsi vinde in strainatate

 

ADVERTISEMENT