Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a anunțat două transferuri la FCSB. Detalii de Ștefănescu: “Dau 1,5 milioane dacă merită”

FCSB rămâne activă pe piața transferurilor. Deși este eliminată din Conference League, echipa lui Becali aduce în continuare jucători pentru a își consolida statutul de favorită a Ligii I.
04.09.2023 | 11:22
Gigi Becali a anuntat doua transferuri la FCSB Detalii de Stefanescu Dau 15 milioane daca merita
Gigi Becali A ANUNTAT ULTIMELE 2 TRANSFERURI la FCSB. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Plecările lui Cordea și Edjouma au lăsat-o pe FCSB descoperită în acest start de sezon. Cu o bancă de rezerve slăbită, Gigi Becali a băgat din nou mâna în buzunar și a bifat două transferuri care să aducă liniște la echipa roș-albastră. FCSB a adus un mijlocaș, un fundaș și este cu ochii în continuare pe Ștefănescu.

FCSB este activă pe piața transferurilor

“Păi nu am luat doi jucători? L-am luat pe Dan Spătaru și pe Ganea. Ce nevoie să am eu, atunci când să o să fim în cupele europene să aducem mai mulți, altfel nu. Aduceți-ne echipe cu care să jucăm. Aduceți-ne dacă vreți să mai vedeți ceva spectacol aduceți-ne echipe și cu arbitrii să fie ei 13.

ADVERTISEMENT

Să joace în 13 ei. Și cu ăia de la VAR să fie vreo 14. Poate că cine știe cu Ștefănescu, nu zic acum, să vedem în iarnă. Dacă el, Ștefănescu, demonstrează că merită un milion jumate, o să dăm un milion jumate. Dacă joacă bine și e în regulă dau un milion și jumătate pe el”, a declarat Gigi Becali.

Dan Spătaru este un mijlocaș de prespectivă în vârstă de 18 ani. Sezonul trecut, Spătaru a reușit să înscrie de patru ori și să ofere trei pase decisive pentru Brașov, în Liga a 2-a. FCSB l-a împrumutat pe Spătaru cu 30.000 de euro, dar are și opțiune de cumpărare în cazul în care acesta confirmă.

ADVERTISEMENT

Cristian Ganea este un fundaș stângă în vârstă de 31 de ani. Ganea s-a remarcat la Viitorul Constanța, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. În 2018 s-a transferat în Primera Division la Athletic Bilbao. În cariera sa, Ganea a mai jucat pentru Numancia, Aris și Panathinaikos.

FCSB nu a renunțat la Ștefănescu

“Deci nu trebuie ei judecați, fiecare om cere pe marfa lui cât vrea. Cum cer eu 10 milioane, 20 de milioane, așa cere omul un milion jumate pe marfa lui. Alții 700-800, stai puțin, că îl dădea cu 800. Acum cere un milion și jumătate. Poate îl dă cu un milion două sute, bravo lui.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi, mie îmi place de el e un om deosebit. Mie nu-mi plac arbitrii unguri, dar investitorii și populația, oamenii unguri, mie îmi plac. Nu-mi plac arbitrii unguri”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

Marius Ștefănescu este perla celor de la Sepsi. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a marcat 6 goluri pentru echipa din Sfântu Gheroghe sezonul trecut. Gigi Becali a insistat pentru Ștefănescu încă de la începutul sezonului, însă cele două tabere nu s-au înțeles la suma de transfer.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică, avem o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

Becali a anuntat doua transferuri

 

ADVERTISEMENT