Life

Cum a ajuns un motan vedetă pe Internet. Când a văzut ce face, stăpâna lui nu a mai stat pe gânduri și l-a filmat

Un motan, vedetă pe internet. Gestul amuzant al animalului a stârnit hohote pe râs. Stăpâna lui a fost uimită de ceea ce a descoperit.
30.01.2024 | 18:10
Cum a ajuns un motan vedeta pe Internet Cand a vazut ce face stapana lui nu a mai stat pe ganduri si la filmat
Gestul pe care l-a făcut motanul în lipsa stăpânei. Ce a consumat. Sursa foto: Tik-Tok, Cu Pisici, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un motan pe nume Foccacia a devenit popular pe rețelele de socializare după ce a făcut un gest neașteptat pentru stăpâna lui. Femeia s-a amuzat teribil când i-a descoperit fapta și l-a postat pe Tik-Tok. În același timp, s-a îngrijorat pentru starea lui.

Ce gest a făcut un motan. A ajuns vedetă pe internet

Este binecunoscut faptul că pisicile sunt niște ființe curioase, dar uneori acest lucru nu le face bine. Se pot atinge de obiecte sau produse care le pot răni sau dăuna. I s-a întâmplat la începutul lunii ianuarie și lui Foccacia, un motan care acum face furori pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Stăpâna lui Foccacia, Sulaiha Muljono, a relatat urmăritorilor săi de pe Tik-Tok cum motanul său, într-o zi, și-a făcut de cap cât ea a fost la duș. Tânăra în vârstă de 28 de ani a rămas surprinsă când a văzut că felina a mâncat totul dintr-o pungă, inclusiv o plantă numită cătușnică.

Cătușnică se mai cheamă în termeni populari și ”planta mâței”, tocmai pentru că are un miros specific pentru acest animal. Pisicile adoră mireasma ei și nu au nimic împotrivă în a o gusta. Însă, cum ce-i prea mult strică, efectele pot fi unele de amorțeală sau dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

Pisicile care miros sau gustă exagerat din cătușnică pot avea o stare de agitație sau devin prea jucăușe și sar în mod continuu. Vreme de 10 sau 30 de minute poate dura totul. În schimb, unele pisici pot deveni prea calme, așa cum s-a întâmplat și cu motanul Foccacia.

Motanul, în stare de euforie după ce a consumat cătușnică

Sulaiha Muljono a observat cum motanul avea o privire profundă și ușor confuză. Clipea lent, ca într-o stare de somn, fapt care ei i-a provocat râsul. Asta deoarece s-a obișnuit ca Foccacia să fie foarte activ, jucăuș.

ADVERTISEMENT

”Se uita doar în spațiu și la mine pentru perioade mai lungi de timp decât în ​​mod normal, avea clipiri puțin lente. A fost amuzant și știam că va fi bine! Era ușor naiv, dar calm.  De obicei, este extrem de hiperactiv, prea plin de energie pentru un pisoi.

Este și foarte ”vorbăreț”, mai ales la ore târzii ale nopții, dar și dulce și blând când vrea să fie. Este un băiat ciudat, dar nu l-aș schimba pentru lume!”, a precizat tânăra pentru newsweek.com

ADVERTISEMENT

În imaginile făcute publice de Sulaiha Muljono se vede cum pisoiul ține capul în jos și urmărește atent mișcările degetelor de la mâna stăpânei. Filmulețul a adunat peste 800.000 de vizualizări și peste 191.000 de aprecieri. Totuși, dacă observați că efectele asupra pisicii nu dispar după consumul plantei, trebuie să vă duceți la medic.

ADVERTISEMENT
Tags: