Sport

Cum a ajutat-o Bogdan Bălănescu pe Dinamo să scape de interdicția la transferuri. Suma datorată era uriașă. Culise după ce Andrei Nicolescu a acuzat Voluntariul de „omenie”

Bogdan Bălănescu, fostul oficial al „câinilor”, a ajutat Dinamo într-un moment greu chiar și din postura de președinte al Voluntariului. Ce i-a reproșat de fapt lui Nicolescu
31.03.2024 | 12:34
Cum a ajutato Bogdan Balanescu pe Dinamo sa scape de interdictia la transferuri Suma datorata era uriasa Culise dupa ce Andrei Nicolescu a acuzat Voluntariul de omenie
170.000 de euro era datoria lui Dinamo față de Adam Nemec. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu a luat „foc” la FANATIK SUPERLIGA după ce Andrei Nicolescu a făcut aluzii de blat la meciul FC Voluntari – Hermannstat, iar administratorul special al lui Dinamo a fost chemat la comisii.

Bogdan Bălănescu, extrem de iritat după acuzele lui Andrei Nicolescu. A ajutat Dinamo, însă a fost acuzat de blat

FC Voluntari a luat decizia să facă toate demersurile împotriva lui Andrei Nicolescu după acuzațiile grave aduse în urma victoriei ilfovenilor în fața lui Hermannstadt, scor 1-0: „Nu poţi să îmi exprim uimirea faţă de aceste acuzaţii. Plângerea noastră este deja redactată, luni dimineaţa o ducem la Comisia de Disciplină.

ADVERTISEMENT

Nicolescu a jignit tot clubul. Nu suntem un club cu un brand ca al lui Dinamo, nu avem suporterii lui Dinamo. Dar ne facem treaba onest, atât administrativ, cât şi jucători şi staf… Suntem unde suntem pentru că aruncăm cu noroi în curtea altuia.

I-am ajutat pe cei de la Dinamo în această vară. Adam Nemec avea nişte bani de primit de la Dinamo şi am fost de acord, eu garantând că îşi va primi banii… Domnul Nicolescu a stat două zile la mine în birou. Apoi vine şi aruncă noroi în jucători”, a fost discurul dur al oficialului ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

La ce s-a referit totuși Bogdan Bălănescu și de ce a fost nevoit administratorul special al lui Dinamo „să stea două zile în birou” la președintele lui FC Voluntari? FANATIK scoate la lumină toată povestea.

Bogdan Bălănescu i-a ajutat pe cei de la Dinamo să amâne o plată importantă pe care conducerea nu și-o permitea la acel moment

Adam Nemec a plecat cu scandal de la Dinamo după ce nu și-a încasat salariul timp de 6 luni. Atacantul slovac avea un salariu lunar de 15.000 de euro și un bonus de 500 de euro pentru fiecare gol.

ADVERTISEMENT

Nemec a decis să dea în judecată Dinamo la FIFA, iar vârful a câștigat procesul și avea de primit 170.000 de euro deoarece mai avea un an de contract, în condițiile în care „câinii” trebuiau să îi plătească și pe Raul Albentosa, Ante Puljic, Janusz Gol și Joseph Akpala.

Bogdan Bălănescu, fostul președinte al lui Dinamo, a intervenit și a amânat plata pentru Adam Nemec, așa cum a declarat, oferind o gură importantă de oxigen pentru conducerea lui Dinamo. De aceea, Bălănescu a fost extrem de iritat în urma acuzelor de blat ale lui Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, în urma proceselor pierdute la FIFA, Dinamo a avut de plătit către foștii jucători 570.000 de euro, iar intervenția lui Bogdan Bălănescu a fost mai mult decât bine venită.

Declarația lui Andrei Nicolescu care l-a adus în fața Comisiei de Disciplină

Andrei Nicolescu riscă să fie suspendată după o declarație surprinzătoare: „Mi-a lăsat un gust amar partida de la Voluntari. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înșelat”, a spus oficialul dinamovist la Prima Sport.

  • 170.000 de euro avea de plătit Dinamo lui Adam Nemec, care a câștigat procesul la FIFA
ADVERTISEMENT